To je to što me zanima!

Kim o trećem vjenčanju: Očuh Bruce će me dopratiti do oltara

Bruce je reality zvijezdu doveo do oltara i kada se 2011. godine udala za košarkaša Krisa Humphriesa. Njezina majka nakon Brucea ljubi 31-godišnjeg Bena Flajnika
Vidi originalni članak

Starletu će očuh Bruce Jenner (63) dopratiti do oltara na dan vjenčanja s reperom Kanyjeom Westom (36). Unatoč tome što se nedavno nakon 22 godine braka razišao od njezine majke Kris Jenner (57), Kim Kardashian (33) želi da je upravo on preda u ruke zaručniku kojem je u lipnju rodila kćer North West. Bruce je reality zvijezdu doveo do oltara i kada se 2011. godine udala za košarkaša Krisa Humphriesa. Starleti je to bio drugi brak, a potrajao je samo 72 dana. 

Bruce nije bio na njezinim nedavnim zarukama kojima je nazočila cijela obitelj, kao ni na njezinoj proslavi rođendana u Las Vegasu. Kim još nije započela s pripremama za vjenčanje, no nedavno je otkrila da će ceremonija izgledati onako kako Kanye to bude želio. Reper ju je zaprosio 15-karatnim dijamantnim prstenom, a ona je oduševljeno komentirala da je bilo nestvarno. 

- Tresla sam se cijelo vrijeme i pitala: 'Događa li se ovo zaista?' - komentirala je starleta čija majka Kris već ima novog dečka.

Šuška se kako je već neko vrijeme s Benom Flajnikom, 31-godišnjom zvijezdom showa 'Bachelor'. Ben je gotovo dvostruko mlađi od nje, a prije nekoliko mjeseci gostovao je u njezinom showu 'Kris'.

Kanye je sretan: Što vi kažete na rođendansko izdanje Kim?

Idi na 24sata

Komentari 20

  • fabijus veliki 28.10.2013.

    pa dobro ženo jel ti sve radiš kako ti kenja kaže???

  • brajdas 28.10.2013.

    valjda ima svoj oltar za svaki mjesecdana

  • diba_1 27.10.2013.

    kako je počelo morat će uskoro iznajmiti pratioca do oltara., nestat će joj očuha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare