To je to što me zanima!

Kim objavila nove fotografije s Peteom samo da bi prekinula glasine da se vraća Kanyeu

Nakon što neko vrijeme nije bilo novih fotografija Kim i njenog novog dečka, Petea Davidsona, počela su šuškanja da se možda vratila bivšem.
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (41) suptilno je ušutkala glasine da se pomirila s bivšim suprugom, Kanye Westom (45). Nakon što neko vrijeme nije bilo novih fotografija Kim i njenog dečka, Petea Davidsona (28), počela su šuškanja da se možda vratila Kanyeu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve što je bilo potrebno da se stane na kraj glasinama bilo je objaviti par novih fotografija. Tako je Kim na Instagramu objavila nekoliko fotografija u ležernim i opuštenim izdanjima nje i njenog Petea. Na nekoliko fotografija Kim ima položena stopala na Davidsonovim prsima pa ju je sestra zadirkivala u komentarima. 

- Zar i vi isto imate fetiš na stopala? - napisala je sestra Khloe Kardashian (38), time misleći na sestru Kourtney Kardashian (43) i njenog muža Travisa Barkera (46), za koje se nagađa da barem netko od njih ima taj fetiš. Travis je objavio više fotografija na kojima su istaknuta Kourtneyina stopala. 

Davidson trenutačno u Australiji snima igranu komediju 'Wizards' s Orlandom Bloomom (45), a Kim je na drugom kraju svijeta bila okupirana sudjelovanjem na Pariškom tjednu mode. S obzirom na to da su razdvojeni zbog svojih obaveza nije sigurno jesu li to nove fotografije ili neke iz arhive, ali u svakom slučaju obožavateljima je drago vidjeti Kim sretnu.

- Sreća ti super stoji; Ovo me toliko usrećuje; Jako zgodni; Najdraža serija fotografija do sada - bili su neki od komplimenata koje su obožavatelji pisali ispod fotografija. 

NEVJEROJATNA SLIČNOST Kim Kardashian iskopirala je Lepu Brenu, ona joj odgovorila: 'Drago mi je što zna što valja'

U ponedjeljak je potvrđeno da izlazi druga sezona 'The Kardashians' u kojoj ćemo pratiti nova uzbuđenja Kardashian-Jenner obitelji. Jedno od novih lica će svakako biti Pete Davidson. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Fleur A La Rose 13.07.2022.

    Je li ovaj bijel ili mi se to samo čini?

  • bree77 12.07.2022.

    Jel mu ona i brkove nacrtala?

  • 12.07.2022.

    Horror

Komentiraj...
Vidi sve komentare