To je to što me zanima!

Kim objavljuje seksi fotke jer nema što raditi: Dosađujem se!

Starleta Kim Kardashian obožavateljima je na Twitteru poručila da joj je dosadno i zatim ih 'počastila' svojim golišavim fotografijama iz 2009. kada je bila plavuša
Vidi originalni članak

Reality zvijezda na Twitteru je objavila svoje golišave fotografije na kojima pozira u seksi izdanju.

- Dosađujem se - napisala je Kim Kardashian (31) i objavila svoje dvije fotografije iz 2009. godine kada je bila plavokosa.

Starleta je pozirala u seksi rublju i čizmama i otkrila svoje obline.

Objavila je i jednu fotografiju novijeg datuma. Na njoj pozira sa sestrom Kourtney u odjeći iz njihove modne kolekcije Kardashian Kollection. 

Starleta se dosađuje i nimalo ne uzrujava zbog toga što njezin uskoro bivši suprug Kris Humphries namjerno odgađa okončanje njihova 72 dana dugog braka.

Košarkaš odbija potpisati rastavu sve dok mu se Kim javno ne ispriča i prizna da je njihov brak bio lažan. Odbio je njezinu ponudu od sedam milijuna dolara da se povuče i 'šuti'. Želi da Kim otkrije koliko je zaradila tijekom braka  i tvrdi da su lažne izjave Kimine majke Kris Jenner da starleta zbog braka s njim ništa nije zaradila. 

Kim već dva mjeseca ljubi Kanyea West (34) koji ju je navodno nedavno zaprosio dijjamantim prstenom na večeri u Los Anglesu.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Eny_1 06.05.2012.

    morat ću razmislit šta ću ubuduće radit kad mi je dosadno

  • tajnanajveca 05.05.2012.

    Iritantna do bola...Ali prekrasna,bez ikakve sumnje...

  • PopCorn 05.05.2012.

    zašto ljudi misle da su žene ljubomorne ako im se neka osoba ne sviđa? pa nemamo svi isti ukus, nije čak ni u ljepoti stvar već je stvar karizme i kako tu osobu tko doživljava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare