To je to što me zanima!

Kim odjenula haljinu koja jedva skriva grudi pa šokirala fanove

Haljina reality zvijezde padala je gotovo do poda i imala duboki izrez na desnom bedru. Kim je pažnju privlačila bujnim poprsjem, a haljina koju je nosila skrivala je tek njezine bradavice
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (38) zaprepastila je pojavom na dodjeli godišnjih nagrada Hollywood Beauty Awards u nedjelju u Los Angelesu. Naime, najpoznatija Kardashianka pojavila se u haljini dizajnera Thierryja Muglera iz 1998. godine, i to u društvu prijatelja i frizera Chrisa Appletona.

Haljina koja je šokirala Kimine obožavatelje u gornjem dijelu izrađena je od tankih ‘trakica’ koje se od vrata lagano spuštaju preko grudi, tek toliko da prekriju ono osnovno. U donjem dijelu, haljina reality zvijezde pada gotovo do poda i ima duboki izrez na desnom bedru. Kim je pažnju privlačila bujnim poprsjem, a haljina koju je odjenula jedva je skrivala njezine bradavice. 

UTEGNULE SE Kim i Khloe u uskim tajicama: 'Sve vam se vidi, to nisu hlače'

'Izgleda prestrašno, ovako se ne oblači dama nego sponzoruša', 'Grozno izgleda' i 'Kao da će haljina svaki čas puknuti' samo su neki od komentara razočaranih Kiminih obožavatelja na društvenim mrežama. 

Ovo nije prvi put da se Kim pojavila u polugolom modnoj kombinaciji, kao ni preostale članice Kardashian-Jenner klana. Golotinja se najbolje prodaje, a toga su svjesne i poznate sestre koje se često pojavljuju u oskudnim krpicama, a golišave fotografije objavljuju i na društvenim mrežama. 

Tako se nedavno Kimina starija sestra, Kourtney Kardashian (39) slikala u donjem rublju, a fotografijom se pohvalila na društvenim mrežama. Ipak, umjesto pozitivnih komentara, dočekale su je negativne kritike koje sigurno nije očekivala. 

- Koliko jadna moraš biti da skupljaš lajkove ovakvim fotografijama. Srami se, stvarno nije u redu ovako se fotografirati i to objavljivati na društvenim mrežama - glasio je samo jedan od brojnih bijesnih komentara njezinih pratitelja. 

- Trebala bi biti uzor svojoj djeci, a ne naslikavati se polugola na ovakav način. Srami se, trebala bi znati bolje - složio se drugi korisnik Instagrama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pratite nas na našem Instagram profilu!

STRASTI NE MIRUJU NI 39 GODINA NAKON SMRTI: 'Za Lennonovu smrt i dalje krive ovu ženu'

Idi na 24sata

Komentari 74

  • bbbbuubb 18.02.2019.

    Kommmma i neukus

  • _Varešak_ 18.02.2019.

    Ako je to haljina ja sam rimski papa.

  • 18.02.2019.

    Dosta lose a na to zdepasto tijelo uzivo - mislim puno losije od fotki, draze je meni mojih atletskih, suhih 173 i 59 i 45 g od ove nezgodno (prirodno) gradjene zene. A sad sto su operacije napravile to je druga prica

Komentiraj...
Vidi sve komentare