To je to što me zanima!

Kim otkrila kako je objasnila djeci buran razvod s Kanyeom

Kardashian je papire za razvod podnijela prije nešto više od godinu dana, a isprva mirni pregovori prerasli su u neočekivanu internet dramu. Kanye je obiteljske probleme iznosio javno na Instagramu i komentirao ih
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (41) rastaje se od Kanyea Westa (44) već godinu dana, a sad je u javnosti progovorila o tome kako je svojoj djeci predstavila poprilično kompliciran razvod. Bivši supružnici dijele četvero djece, North (8), Sainta (6), Chicaga (4) i Psalma (2).

- Želite biti veći čovjek, a ponekad je to teško. Uvijek sam Kanyea podupirala u govorenju istine - rekla je u intervjuu za Good Morning, America.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kanye je napadao Kim najviše preko Instagrama, gdje je otkrivao detalje o djeci, braku i njihovim privatnim problemima što je Kim željela spriječiti.

- Iskrena sam i otvorena s njima. Mlađi ne razumiju toliko, no što se tiče starijih, oni sve znaju. Morate biti tu za njih. Bez obzira na sve, čak i uz suludi život koji vodimo, morate imati iskren dijalog s djecom - objasnila je te dodala da North i Saint prihvaćaju razvod svojih roditelja.

- Najvažnije mi je da su mi djeca sretna, zdrava i ponosna na svog oca. Oni to jesu - zaključila je.

DAVIDSON PODIJELIO S FANOVIMA Kardashianke uživaju na reviji, komičar pokazao kako se dečki zabavljaju: 'Noć je bila luda'

Dodala je da se s bivšim suprugom čuje svakog dana zbog djece, te da će Kanyea zavijek smatrati obitelji.

POGLEDAJTE ŠESTU EPIZODU TARIKA I BUKIJA

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Nap* 08.04.2022.

    Nju razvod nije pogodio

  • tvrtvrt 08.04.2022.

    Uzela lovu i to je to

  • 08.04.2022.

    Žena ipo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare