To je to što me zanima!

Kim otvorila dušu: Rekli su da će me ostaviti jer sam debela

Kardashianka se skinula u toples za časopis 'C', za kojeg je dala i iskren intervju. Pričala je o borbi s težinom te operaciji maternice koja je, možda, čeka
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (32) je za časopis C dala intervjuu u kojem je pričala o svojim trudnoćama te zdrastvenim problemima zbog kojih je jako teško zatrudnjela drugi put. 

Prva trudnoća, kaže reality zvijezda, bila je užasna, no zato u drugoj pokušava uživati i pazi na prehranu. 

Tijekom prve, Kim je 'nabacila' gotovo 20 kilograma. 

- Pisali su grozne stvari o meni i nazivali me debelom. Nisam si mogla pomoći, svi su govorili da ne prestajem jesti. Govorili su da će me Kanye ostaviti jer sam predebela - ispričala je Kardashianka.

Sa začećem drugog djeteta imala je problema zbog stanja od kojeg je patila u kojem posteljica abnormalno sraste sa stijenkom maternice, što izaziva zakašnjeli porod posteljice. 

- Ako posteljica zaraste malo dublje kao zadnji put, liječnici su spremni ukloniti mi maternicu, čega me jako strah - otkrila je Kim. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Kristijan Šobak 29.08.2015.

    ma krasna je malo mi nalikuje na govedo''te kardapizdeke treba poslat u svemir da ga osvoje

  • PK93 29.08.2015.

    Zaista neznam zasto bar na par dana vijesti o ovoj obitelji malo ne stanu. Ima toliko interesantnijih tema.. Nije mi jasno cime oni ovo zasluzuju,ovakvu paznju. Sve sto rade jest promoviraju sebe i svoju obitelj u svrhu...nicega. Da bi i dalje na tome zaradili novac i trosili ga sto vise mogu. Niti je itko od njih primjer za ljude. Podmladci ove obitelji takoder. Mlada djevojka Kyle koja vise ne lici na sebe daje samo los primjer djevojkama svoje dobi da teze za fizickim savrsenstvom i plasticnim operacijama. Ali to zaista nije lijepo. Plus provokacija razno raznim fotografijama na mrezama.Iz njenih fotografija covjek moze samo ocitati neke seksualne insinuacije. Kao i kod 90% djevojaka na mrezama ( nazalost ) . I onda traze da ih se postuje. Neznam....gdje je nestao sram,granica normale,postenje...

  • istina1 28.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare