To je to što me zanima!

Kim podijelila ulomak iz knjige: 'Koronu su 2008. predvidjeli...'

Ono što će biti još više čudno od same bolesti jest to što će nestati podjednako brzo kao što je i došla. Napast će još jednom poslije deset godina, a zatim će potpuno nestati, piše u ulomku koji je podijelila
Vidi originalni članak

Korona virus je tema o kojoj se trenutno svakodnevno raspravlja, a nije zaobišla ni obitelj Kardashian. Kim (39) je na svom Twitter profilu podijelila ulomak iz knjige spisateljice Sylvie Browne koja je svojedobno tvrdila kako ima spiritualne moći. U jednom od svojim djela 2008. je opisala bolest koja podsjeća na korona virus.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kim je ulomak podijelila na društvenim mrežama, smatrajući kako je Browne možda zaista predvidjela epidemiju.

- Oko 2020. godine teška bolest nalik upali pluća širit će se svijetom, napadajući pluća i bronhije, odupirući se svim poznatim tretmanima i lijekovima. Ono što će biti još više čudno od same bolesti jest to što će nestati podjednako brzo kao što je i došla. Napast će još jednom poslije deset godina, a zatim će potpuno nestati - piše u ulomku. Kardashiane je asocirala na pandemiju korona virusa.

Pratitelji Kim Kardashian su u komentarima raspravljali o ovom ulomku. Dok jedni smatraju kako u tome nema istine, drugi su pronašli autora Deana Koontza (74) koji je to napisao u ulomku u knjizi 'The Eyes of Darkness' iz 1981.

NAKON DVA KONCERTA Šerifović je nastupila unatoč koroni pa završila na infuziji...

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 13.03.2020.

    Nisu oni nju predvidjeli, nego su je napravili tada, a sada su je pustili u opticaj. Kada dovedu svijet na onaj broj ljudi koliko njima odgovara onda ce pustiti i lijek na tržište. Jasno ko dsn

  • Rara Avis_1 13.03.2020.

    Čitala sam i ja tu knjigu....i takođem pomislila na trenutnu situaciju...

  • admingutadojaja 13.03.2020.

    Kim vrijeme je za novi filmić

Komentiraj...
Vidi sve komentare