To je to što me zanima!

Kim: Poslije poroda, prvo sam pogledala vaginu u ogledalu

Rađati je zbilja lako. Nisam osjetila baš ništa. Sviđa mi se, zbilja nije bilo teško, izjavila je Kim u svom reality showu. Starleta je prije četiri mjeseca postala majka
Vidi originalni članak

Reality zvijezda poslije poroda u lipnju jedva je čekala riješiti se suvišnih kilograma, no prije nego što je krenula s vježbanjem, provjerila je nešto što ju je brinulo više od kilograma.

- Kad sam se vratila iz bolnice, prvo sam pogledala svoju vaginu u ogledalu. Izgledala je bolje nego prije poroda - rekla je Kim Kardashian (33) svojoj sestri Khloe u posljednjoj epizodi realityja 'Keeping Up With Kardashian'. 

- Želim izaći u svijet, biti gola i izgledati seksi. Vratila sam se, a zvali su me kitom, kravom - osvrnula se Kim na komentare oko njezinih nakupljenih kilograma. Izjavila je čak i da je porod najjednostavnija stvar na svijetu,

- Rađati je zbilja lako. Nisam osjetila baš ništa. Sviđa mi se, zbilja nije bilo teško - rekla je Kim koja je već dva puta bila u braku, a nedavno se zaručila po treći put i to za Kanyea Westa (36), oca svoje djevojčice North. 

- Samo želim provoditi vrijeme s njom. Čim sam je primila u naručje osjetila sam veliku povezanost. Samo sam htjela gledati u nju - rekla je Kim koja vrijeme s Kanyem uživa provoditi u gledanju filmova i smišljanju novih poslovnih pothvata. 

Kim o trećem vjenčanju: Očuh Bruce će me dopratiti do oltara

Idi na 24sata

Komentari 160

  • faniy 29.10.2013.

    dobro su nju raštelali kad joj je porod bio baš super nije ništa jadna osjetila... mogli su joj sad samo malo jače prišiti i drugi puta bi osjetila

  • zahira45 29.10.2013.

    Nemam riječi o njenom prioritetu!

  • alegreto 28.10.2013.

    Da sam ja novinar i da moram pisati o Kim Kardashian, nebitno što jer je sve glupo i bespotrebno, radije bih kruh zarađivao kopajući kanalizaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare