To je to što me zanima!

Kim: Prestajemo sa snimanjem našeg realityja nakon 14 godina

Kim ja najavila kako će se posljednja epizoda emitirati početkom 2021. godine. Show 'Keeping Up with the Kardashians' pratio je privatni i poslovni život obitelji. Pred kamerama su se svađali, tukli, mirili...
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (39) iznenadila je obožavatelje posljednjom objavom na društvenim mrežama. Objavila je kako je došao kraj reality showu 'Keeping Up with the Kardashians' nakon 14 godina snimanja.

- Dragi fanovi. Teška srca donijeli smo odluku kao obitelj da je vrijeme da se pozdravimo s 'Keeping Up with the Kardashians'. Nakon 14 godina, 20 sezona, stotine epizoda i brojnih spin-off emisija, neizmjerno smo zahvalni svima vama koji ste nas gledali ovih godina - kroz dobra vremena, loša vremena, sreću, suze te brojne veze i djecu. Zauvijek ćemo čuvati prekrasne uspomene i ljude koje smo upoznali putem - oglasila se Kardashianka. 

POGLEDAJTE VIDEO: Obitelj Kardashian nekad i sad

Kim je najavila kako će se posljednja sezona emitirati početkom 2021. godine. Također, zahvalila se svima koji su bili dio realityja, barem na kratko.

- Hvala tisućama pojedinaca i ljudi koji su bili dio ovog iskustva i, što je najvažnije, posebna zahvala Ryanu Seacrestu koji je vjerovao u nas, E! što nam je bio partner i našem produkcijskom timu Bunim/Murray koji su proveli nebrojene sate dokumentirajući naš život - zahvalila se Kim.

Kaže kako bez ovog showa ona ne bi sada gdje je. 

- Nevjerojatno sam zahvalna svima koji su gledali i podržavali mene i moju obitelj posljednjih 14 godina. Ovaj show napravio nas je ovakvima kakvi smo sada i zauvijek ćemo biti dužni svima koji su odigrali ulogu u oblikovanju naših karijera i zauvijek nam promijenili život - zaključila je Kim.

Show 'Keeping Up with the Kardashians' pratio je privatni i poslovni život obitelji. Pred kamerama su se svađali, tukli, mirili... Sve velike stvari u njihovom životu bile su zabilježene kamerom. Prva epizoda emitirala se u listopadu 2007. U reality showu su sudjelovali Kim Kardashian i njezine sestre Kourtney, Khloé, Kendall i Kylie, brat Rob i njihova majka Kris Jenner te njen bivši suprug Bruce Jenner, danas poznat pod imenom Caitlyn Jenner. 

ULOVILI JE PAPARAZZI Rijetki prizori Kim Kardashian: Pokazala tijelo bez Photoshopa

Mnogi fanovi tužni su što je došao kraj snimanju realityja. U kratkom roku Kim je na posljednjoj objavi skupila preko 150 tisuća komentara, u kojima obožavatelji izražavaju žaljenje.

- Kraj jedne ere - napisao je modni stilist Marko Grubnić (37) na Instagramu kad je vidio vijesti. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Opaka Salpa 09.09.2020.

    Šta će mama sada :)

  • Vallhala 09.09.2020.

    Saće vrtit lovu od repriza,i kad im opadne popularnost za 5 godina "evo nas opet s novim dogodovstinama"..pare su pare i to je njima posao/ovisnost.

  • nekabudala 09.09.2020.

    Svaka ima svoj biznis s kojim zarađuju dosta dobro tako da taj show je već 5 godina mrtav rijetko tko ga je gledao

Komentiraj...
Vidi sve komentare