To je to što me zanima!

Kim se rješava bora: Liječnici su joj u lice uštrcali vlastitu krv

Riječ je o novijem kozmetičkom tretmanu koji je bezbolan, traje kratko i ne izaziva alergije. Traje 18 mjeseci. Zovu ga i 'vampirski filer' jer se koristi krvlju pacijenta
Vidi originalni članak

Volim isprobati sve zbog čega ću izgledati mlađe i osjećati se ljepše, izjavila je Kim Kardashian (32) nakon što se u jednoj od epizoda realityja 'Kourtney i Kim Take Miami' podvrgnula tretmanu ljepote vlastitom krvlju. Kim je fotografije objavljivala i na Twitteru, a cijeli tretman je snimljen. Njezin najbolji prijatelj Jonathan Cheban skoro se onesvijestio dok je promatrao liječnike na djelu. Iako se nije činilo kao da joj je tretman ugodan, poslije je izjavila da se osjećala dobro. 

Riječ je o novijem kozmetičkom tretmanu koji je bezbolan, traje kratko i ne izaziva alergije. Tretman traje 18 mjeseci. Sve započinje vađenjem krvi iz koje se zatim posebnim procesom odvaja plazma od krvnih stanica. Postupak uštrcavanja se radi puno tanjom iglom te je manje bolan od tretmana botoksom ili nekim drugim kozmetičkim filerom. Zovu ga i 'vampirski filer' jer se koristi krvlju pacijenta. 

Idi na 24sata

Komentari 150

  • moš mislit 13.03.2013.

    Ma koji publicitet - lijepo piše: odvaja se plazma - koja je blijedo žute boje - znam ja! I fakat niš ne boli i tretman traje jako kratko. Ove slike -sa krvlju, su samo publicitet kao i njen pornić i sve što radi!

  • Crna36 12.03.2013.

    Njoj treba tretman psihijatra hitnooo...

  • 12.03.2013.

    Od kad je to sperma zabranjena riječ na ovome portalu?jel mi je zbog toga izbrisan post?

Komentiraj...
Vidi sve komentare