To je to što me zanima!

Kim u suzama: Kanye joj je skrivao da se čuje s bivšom

Iako je Kanye West pokušao objasniti Kim da ga je bivša djevojka samo zamolila pomoć oko projekta na kojem je radila, Kim mu nikako nije mogla povjerovati
Vidi originalni članak

Dok je provjeravala mobitel supruga Kanyea Westa (38), Kim Kardashian (34) naišla je na poruke njegove bivše djevojke u koju je reper bio jako zaljubljen prije nego što se proslavio, piše Radar Online. 

Iako je reper supruzi pokušavao objasniti da ga je bivša samo zamolila za pomoć u projektu na kojem trenutačno radi, za reality zvijezdu poruke su djelovale flertujuće.

- Povrijedilo ju je što joj nije rekao da uopće komunicira s bivšom, zbog čega je još više postala sumnjičava - rekao je izvor. Dodao je da bi Kim napala Kanyea kad god bi se on pokušao obraniti pa ju je tako jednom prilikom ostavio u suzama. 

- Glazbenik smatra da Kim bespotrebno radi dramu te da se zbog jedne poruke ponaša kao da ga je uhvatila s drugom u krevetu - otkrio je izvor. 

Reality zvijezda uvjerena je da Kanyejeva bivša želi njezinog supruga natrag. Želi onemogućiti njihovu komunikaciju na bilo koji način. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ludakvanca 07.09.2015.

    ne znam zasto mu ne bi gledala u mob??? ako mu je zena nema tajni

  • MyaMikic 05.09.2015.

    Ojjj pa svi su muski ISTI SVE KURVE

  • volim bijelo 04.09.2015.

    Tragedija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare