To je to što me zanima!

Kim u tangama vježbala jogu s golim nabildanim instruktorom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Da su postojale trzavice prije nego što su se Kim i Kris odlučili rastati vidljivo je u dijelu reality showa koji je prikazan u nedjelju. Krisu se nije svido goli instruktor
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (31) i Kris Humphries (26), koji su se odlučili rastati nakon što su 72 dana proveli u braku, u nedjelju navečer stigli su na premijeru realityja 'Kortney&Kim Take New York'. Nisu došli zajedno i izbjegavali su se cijelu večer.

U jednoj od scena Kim i njezina sestra Kourtney vježbaju jogu s golim instruktorom. Njih dvije na sebi su imale samo grudnjak i gaćice. Osim njih dvije, na satu vježbanja bile su i njihove prijateljice. 

Instruktor je skinuo sve sa sebe što se nikako nije svidjelo Krisu. Kad je otvorio vrata i ušao u prostoriju, uzviknuo je kako mu je sve to što je ugledao odvratno. 

- Ovo je moj dom. To je nepoštivanje - nastavio je, a Kim mu je samo uzviknula da je nezreo. On joj je objašnjavao da je skoro povratio kad je ušao i vidio što se događa. 

- Kourtney više ne može živjeti s nama. Osobno ću joj platiti da ima sobu na drugom katu - nije odustajao Kris jer je Kourteny je bila ta koja je organizirala golišavo vježbanje. 

Kim i Kris kratko vrijeme su proveli u braku. Razlog rastave je navodno Krisova želja za životom u Minnesoti što se nije svidjelo Kim koja obožava New York. U javnost su procurile informacije i da je njihovo vjenčanje bilo dogovoreno zbog medija i novca. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • fzeljko 29.11.2011.

    baš ljepo dok mu ovaj jogira sa ženom ovaj može samo čekat iza vrata da ih neuznemirava .ma sigurno nije bilo sex-a samo je pušila pa zašt se ljuti.

  • bubamarica74 29.11.2011.

    Ko je ovdje lud???

  • sonnamia 29.11.2011.

    meni svejedno,al stvarno je blesava!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare