To je to što me zanima!

Kimina majka: Pilulama sam samo htjela zaštititi svoje dijete

Majka petero kćeri priznala je da ih je sve redom odvela k ginekologu da im pripiše pilule kad su joj izrazile želju za seksom. Kćer Kim odvela je s 14 godina po njih
Vidi originalni članak

Majka Kim Kardashian (31) našla se na udaru nakon što je otkriveno da je starletu u dobi od 14 godina odvela ginekologu da joj pripiše kontracepijske pilule. Gostujući u talk showu kod Bethenny Frankel, Kris Jenner (56) je izjavila kako je njezin liberalni način roditeljstva samo bio njezina strategija kako bi zaštitila svoje dijete.

Majka petero kćeri priznala je da ih je sve u različitoj dobi kada su izrazile interes za seksom odvela k ginekologu da im pripiše pilule.

- Možete pokušati reći djeci da se ne seksaju, no ukoliko 'zaključate' svoju djecu u ormar oni će učiniti ono što osjećaju. Moja filozofija je bila da budem sigurna da su moja djeca zdrava, sigurna i educirana - rekla je Kris.

Osvrnula se i na starletin propali brak s Krisom Humphriesom i njezinu novu vezu s Kanyjeom Westom.

- Kim ima dobru intuiciju. Rekla sam svojoj djeci da slijede svoje srce. Da učine ono što žele i osjećaju - rekla je Kris.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • feba 25.06.2012.

    U svakom slučaju je tableta bolja od prerane trudnoće i upropaštenog života

  • Temica 24.06.2012.

    Ne podržavam sex sa 14 godina, ali budimo realni, to je sad očito u modi, sex sa 14, sa 15 već rodila. U svakom slučaju ovo je bolje, nego da rodi kao ona djevojka sa 17, unatoč teškoj bolesti i siromaštvu, baš zato što nije imala majku da joj objasni pojam kontracepcije!

  • Marino161 23.06.2012.

    Više o obitelji Kardashians pogledajte na MAX tv-u program 500 E! News

Komentiraj...
Vidi sve komentare