To je to što me zanima!

Premijera dokumentarnog filma 'Gazda' u kinu Europa

Redatelj filma je Dario Juričan, a isti je testnu projekciju imao na Motovun Film Festivalu. Film je u odnosu na testnu projekciju veći za jedno poglavlje i duži za deset minuta
Vidi originalni članak

U Zagrebačkom kinu Europa večeras je premijerno prokazan dugometražni dokumentarni film naziva 'Gazda'.

Film je imao testnu projekciju na Motovun Film Festivalu gdje je izazvao veliku medijsku pažnju, nakon čega je i ispunjen prvi cilj crowdfunding kampanje da se prikupi 3000 dolara za dovršetak filma. Film je u odnosu na testnu projekciju veći za jedno poglavlje i duži za deset minuta.

Na premijeru, za koju se tražila karta više stigla su brojna poznata lica, a među njima bio je i Božo Petrov koji je film pogledao u društvu Nikole Grmoje.

Redatelj filma je Dario Juričan, a atmosferu s premijere možete pogledati ovdje

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Compton 05.10.2016.

    Jel ovo Bauer pored Bože il sam zabrijo?

  • svi-smo-isti 05.10.2016.

    Nemam pojma kako i zasto ali ovaj Grmoja, kad hoda, kad sjedi i kako se oblaci, podsjeca me na Keruma.

  • optimusp300 05.10.2016.

    ma kog boli k....za to,što niste stavili temu iz otvorenog?....a di ugledni povjesničar Tvrtko spominje kak je stradalo oko 40-ak tisuća Hrvata nakon rata,pa mu kolega Slovenac veli samo u Sloveniji i to priličnom sigurnošću oko 125 000 Hrvata,samo u Sloveniji...760 grobnica u Sloveniji čovječe,ma ustaše su za tu bagru mala beba,koliko se trude ocrnit ustaše ma oni su za njih mali miševi,miševi...i onda ostaci njihovi kao što je ovaj povjesničar Tvrko,Klasić,Markovina pokušavaju prodavat maglu narodu,pa di su vas povjesti učili? u Beogradu? i takvi uče djecu,pa katastrofa!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare