To je to što me zanima!

"Kirinu Hanu" su kamere uhvatile kako krade novac

Policija je kazneno prijavila bivšu voditeljicu OTV-a Hanu Tabaković jer je s kolegine kartice ukrala oko 20.000 kuna, a ona sve to demantira
Vidi originalni članak

Hanu sam prihvatio kao kćer, a ona me pokrala. Tijekom travnja s mojih je kreditnih kartica podigla 20.000 kuna, kaže Vladimir Flajs (52), voditelj na OTV-u, koji je s Hanom Tabaković (27) vodio emisiju “Pjesme koje srce diraju”.
- Priznajem, glupo je od mene što sam u novčaniku imao i pinove od tih kartica. Dok sam bio u studiju, Hana je odlazila do bankomata u blizini OTV-a i podizala moj novac. Sve sam prijavio policiji jer si kao branitelj i umirovljeni policajac ne mogu dopustiti da me djevojka kojoj sam toliko pomogao tako bezočno okrade - kaže Flajs.
- Flajs mi je kao mladoj voditeljici doista puno pomogao. Uvijek je bio divan, ne znam zašto me sad optužuje. To su besmislice. Imam dokaze da sam u to vrijeme bila na bolovanju. Nisam dolazila u studio pa ga nisam mogla niti pokrasti - tvdri Hana, koja je u međuvremenu prešla na Z1, gdje vodi glazbenu emisiju “Samo poželi”.
Hana smatra da joj se Flajs osvećuje jer je njezina emisija postala gledanija od njegove, a emitiraju se u istom terminu.
Nakon krim-obrade policija je kazneno prijavila Hanu na temelju snimki kamera s bankomata na kojima se vidi kako podiže novac. Voditeljica je lani prozvana “Kirinom Hanom”. Pričalo se da je u vezi s tadašnjim ministrom policije.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ona009 30.06.2008.

    LJUDI MOJI......maska radi svasta.....a ona mi je od prve emisije....na otv....bila atipaticna....pa samo sljepac ne vidi....kakva je.....a vi pricajte sta vas volja.......valjda znaju oni koji ju poznaju uzivo...ko ja nakon mj dana....zali boze takve zene.....samo sramoti..nista drugo.....

  • dija23 30.06.2008.

    ma ona je toliko glupa da nije toga ni svjesna a pritom nije uopce zgodna!da nije bila s kirinom nikad nitko za nju nebi ni cuo!

  • dravasab 29.06.2008.

    E,Hana, Hana...Nije ti išla fizika...al, bome ni ekonomija ti nije jača strana...

Komentiraj...
Vidi sve komentare