To je to što me zanima!

Kirstie i Cher stale u obranu repera: Kanye, samo naprijed

Hvala ti što si se usudio okomiti na te naporne parazite koji služe samo da kradu naše vrijeme i zagorčavaju nam svakodnevicu, napisala je Cher
Vidi originalni članak

Nakon što je reper napao paparraza jer mu nije prestajao postavljati razna pitanja, putem Twittera su se oglasile glumica Kirstie Alley (62) i pjevačica Cher (64).

- Super mi je što je udario glupog paparazza. Samo naprijed Kanye - napisala je Alley. Kanye Westu (36) pjevačica Cher se putem društvene mreže i zahvalila.

- Hvala ti što si se usudio okomiti na te naporne parazite koji služe samo da kradu naše vrijeme i zagorčavaju nam svakodnevicu - napisala je Cher.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • perhpethua 27.07.2013.

    hahah.. da nisu htjeli toliku pozornost oko sebe nebi se bavili tim čim se bave i vadili rebra i debljali pa mršavili tisuću puta i ženili se sa članovima showa itd.. tako da.. patite u tišini sad jer to ste izabrali !

  • fabijus veliki 27.07.2013.

    bili bi poznati i zarađivali milione ali ne bi da vas slikaju samo kad se dotjerate ili nešto svoje predstavljate!!!! koji licjemeri!!! gadite mi se više od novinara i paparaca

  • kung fu panda 27.07.2013.

    slažem se da znaju biti naporni samo mi nije jasno zašto ih zovete kad karijera zaškripi

Komentiraj...
Vidi sve komentare