To je to što me zanima!

Kit Harington dao naslutiti da još ima šanse za Jona Snowa

Premda smo ga vidjeli kako leži podno Crnog dvorca u zadnjim trenucima pete sezone 'Igre prijestolja', Harington je dao nagovijestiti da to ipak nije Jonov kraj
Vidi originalni članak

Belgijska internetska stranica Humo , je prilikom intervjua s Kitom Haringtonom , pokušala doći do nekih kritičnih podataka o narednim sezonama ‘Igre prijestolja’. No Harington, kojeg čitaoci bolje poznaju kao Jona Snowa iz ‘Igre prijestolja’, se nije dao rekavši da ne smije ništa o tome reći. Ipak, dao je naslutiti neke činjenice o seriji.

- Recimo samo da ‘Igra prijestolja’ traje dok ja živim, a kad završi, vjerojatno ću biti u tridesetima. Jedno zasigurno znam, dan kad ne budem sjedio na ‘Prijestolju’, će biti dan kad ću se posvetiti drugim filmskim projektima - kazao je.

Glumac je uvjerio Humo da mu serija ne predstavlja problem i da ju ne vidi kao kamen oko vrata.

- Najbolja stvar oko takvih serija je što imaš vremena razviti lika do kraja - rekao je,

Kao što i znate, ‘Igra prijestolja’ nije serija koju zabrinjava ubijanje likova. Glavni lik u prvoj sezoni, praktički pola likova u trećoj, pa zatim šokantan kraj u petoj, sve je to nešto na što su se ‘preživjeli’ glumci navikli. Harington je za kraj intervjua izjavio:

- Postoje kolege koji stalno pokušavaju pretpostaviti tko je sljedeći, ili koji gnjave Davida (Benioffa, producenta i scenarista serije) da im kaže hoće li završiti s 'nožem u leđima'. No David ne posustaje i šuti. Dok smo snimali po knjigama, bilo je jednostavno provjeriti. Ali sad smo došli do točke kad je serija prešla knjige i kad je sve moguće. Neka oklade otpočnu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mm92 16.09.2015.

    You known nothing John Snow! ;)

  • dajkula 16.09.2015.

    Rekli su da je mrtav samo nisu rekli jeli ostao mrtav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare