To je to što me zanima!

Klapa Cambi slavi 30 godina u Kaštelima, Zadru i 'Lisinskom'

Klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca slavi 30 godina objavom 'best of' albuma i održavanjem nekoliko velikih koncerata, u Kaštelima, Zadru i u zagrebačkom 'Lisinskom'
Vidi originalni članak

Klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca slavi 30 godina objavom 'best of' albuma i održavanjem nekoliko velikih koncerata, u Kaštelima, Zadru i u 'Lisinskom'. Na koncertu u Kaštelima, 28. ovog mjeseca, izvest će hitove cijele karijere, a kao gosti će im se pridružiti Tomislav Bralić i klapa Intrade, te klapa Elektrodalmacija.

-S klapom Intrade poveznica djelovanja, uz prijateljstvo, je i klapska glazbena scena koju su dvije klape dobrim dijelom u istom vremenskom periodu i oblikovale. Poveznica s klapom Elektrodalmacija je glazbeni potpis Rajmira Kraljevića koji je dobrim djelom oblikovao profil obiju klapa. Ono što je zanimljivo jest i to da obje klape i danas dijele istog glazbenog voditelja: Tonča Tranfića', ističe član klape Cambi, Hrvoje Lozančić. 

'Kriva karta', 'Ne more mi bit', 'Od zipke do križa', 'Moreš li razumit', 'Popucale rebatine', 'Kamena', 'Lipa moja', najnovija 'Noćas viruj zvizdama' i još mnogi drugi veliki hitovi, Cambi su plasirali na u sam vrh klapske scene i donijeli im cijeli niz nagrada među kojima i čak 10 Porina. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Cukrena 27.08.2016.

    Sretan rođendan...s najboljom vašom pjesmom ikada.. https://www.youtube.com/watch?v=FzJN6TDkQCg

Komentiraj...
Vidi sve komentare