To je to što me zanima!

Klapa Cambi za zaljubljene će pjevati na Valentinovo u Rijeci

Klapa Cambi ovaj put dolazi u Rijeku da sa svojom riječkom publikom 14.02.2013., u dvorani Mladosti obilježi 'Valentinovo u Rijeci'. Pjevat će i Hari Rončević
Vidi originalni članak

Klapa Cambi (Kaštel Kambelovac) ovaj tjedan vratila se sa svoje upješne samostalne američke koncertne turneje. Nakon što su opravdali ulazak u velike koncertne dvorane kao što su NEW YORK - Kaufmann Concert Hall, PITTSBURGH - Byham Theater, CLEVELAND - Ohio Theater, MISSISSAUGA- Living Arts Center, CHICAGO - Harris Theater, pokazali svu raskoš naše tradicionalne klapske glazbe i svojih autorskih pjesama, ponosno najavljuju svoj prvi veliki koncert u Hrvatskoj.

Klapa Cambi ovaj put dolazi u Rijeku da sa svojom riječkom publikom 14.02.2013., u dvorani Mladosti obilježi 'Valentinovo u Rijeci'.

To će ujedno biti prvi koncert u Hrvatskoj nakon povratka pa će publika ekskluzivno čuti repertoar sa kojim su nastupili u Americi i Kanadi.  

Idealna večer za prošnju, zaljubljene i one koji će to tek postati na jednom od naljepših koncerata ovog Valentinova.

Klapi Cambi će se na koncertu pridružiti i Hari Rončević i gost iznenađenja.

Ulaznice po cijeni od 80,00 kn tribine i 100,00 / 120,00 kn parter, potražite na sljedećim prodajnim mjestima: CD Shop Dandy i Robna kuća 'Ri'

Idi na 24sata

Komentari 2

  • EvEvil 02.02.2013.

    od kad nema vlade garića, nije mi to to...

  • jazz2610 01.02.2013.

    Jedva čekam njihov koncert u Zagrebu, Naša naj klapa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare