To je to što me zanima!

Klara je na večeri tražila istinu, a gledatelji 'Braka na prvu' su zgroženi: 'Glumica i tračerica...'

Lovre je rekao Klari kako je Anton priznao da voli mlađe te da Nikolina ima 'staru kožu'. Klara je tijekom večere odlučila provjeriti je li to istina
Vidi originalni članak

Završila je druga zajednička večera u 'Braku na prvu' na kojoj je izbila svađa između Lovre i Klare. Naime, Lovre je ispričao Klari kako mu je Anton priznao da voli mlađe djevojke te da Nikolina ima 'staru kožu'. Tijekom večere pred svima ga je pitala je li istina da je izjavio kako Nikolina ima 'staru kožu'.

ŽELJELA JE ISTINU Klara jednim pitanjem pomutila atmosferu: 'Antone, jesi li rekao da Nikolina ima staru kožu?'

Kada ga je Klara pitala je li zaista izjavio da Nikolina ima 'staru kožu', on je to odlučno zanijekao. 

- Stvarno ne znam gdje si to čula, nisam to nikada rekao - rekao je, a Nikolina je stala u njegovu obranu. 

Lovre je također branio Antona, što je zgrozilo Klaru. Par se posvađao pred svima za večerom. Gledatelji su podijeljenog mišljenja. Dok neki smatraju kako je Lovre izmislio priču, neki osuđuju Klarin postupak.

'Lovre je dvoličan', 'On ne shvaća da je kriv i onda samo se pokušava izvući', 'Nadam se da će poslije ovog Lovre promijeniti državu', pisali su neki.

I TO BEZ MAJICE! Filip iz 'Braka na prvu' izabrao kojoj će sretnici počistit dom

Neki smatraju da je Klara pretjerala.

'Upropastila si cijelu večer', 'Što se Klara ima petljati? Pa što i ako je rekao?', 'Koja si ti glumica i tračerica', pisali su gledatelji u komentarima na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Forrest Gump 12.03.2024.

    uopće ne vjerujem da je Klara površna niti zajedljiva tračerica, jer doista pokazuje zavidnu zrelost i konjsko strpljenje s onim njenim totalno neizgrađenim likom... vrlo vjerojatno je injekcijom produkcije bila pogurana pričat o toj temi...u svakom slučaju radi se o temi koju treba otvoriti i staviti karte na stol! Anton se skriva iza te maske povučenosti i loše komunikacije hrvatskog, a očito je onako opušten u muškom društvu bio vrlo neugodan stavovima prema svojoj partnerici... dakle radi se o socijalnom eksperimentu i sasvim je normalno da se partnere suočava sa svim aspektima njihovog ponašanja, pa i onog izaleđnog! Veliki plus za Klaru kako je to odradila. Nikolina je vrlo izgrađena osoba, vrlo pozitivna, komunikativna i definitivno je daleko bolja i kvalitetnija prilika od Antona... Anton je sa svoje 42 na leđima i dalje na razini mladalačkog istraživanja s curičcima kojima može dominirat... mlada zrela žena je njegovom karakteru previše u svakom aspektu.... Nikolina je s druge strane ušla nevjerojatno otvoreno i srdačno u njihov odnos, toplo i kolegijalno, širom otvorenih vrata i za sve ostalo, cijelo vrijeme je bila podrška svom partneru i apsolutno je ispravno da joj je ova situacija konačno otvorila oči... s pravom je skinula prsten i njihov odnos sad sagledava objektivnijim očima...

  • jebote.gdje.ja.to.živim. 12.03.2024.

    Lovre je tipično prazna i nesigurna osoba koja s tračarenjem i kakti nečim povjerljivim samo dobije temu za razgovor, jer je ovako sam od sebe nema

  • eka mala 12.03.2024.

    Gdje ih samo nađu?Zločesti,pakosni,ljubomorni,ružno za gledati i slušati!Ova Klara užas,Tina baš slatka,a jeste li pogledali Nikolinu malo bolje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare