To je to što me zanima!

Klasika nije dosadna: Nosi im se bijela boja za šetnju špicom

Voditelj Vukušić tijekom ljetnih dana najviše voli nositi lanene košulje, a Judita Franković često kombinira vintage komade s novom odjećom iz high street brendova
Vidi originalni članak

Dok trčim za svojim zaigranim sinom Rubensom po parkiću, nosim uglavnom prozračne košulje i traperice koje kombiniram na jeftine cipele, rekla je Ana Maras Harmander (34).

Glumica satiričkog kazališta Kerempuh sunčane naočale i košulju nabavila je u Streetboxu, dok omiljenu torbicu iz Topshopa nosi godinama.

Lanenu košulju i tamnoplave hlače klasičnog kroja voditelj Ivan Vukušić (35) kombinirao je sa sunčanim naočalama kakve su se ‘furale’ osamdesetih te je obuo trendovske tenisice. 

Nagrađivana arhitektica Vedrana Ergić ljetnu varijantu svojeg stila opisala je ‘snažnim, ali ženstvenim’, kako glasi i slogan modne marke Marchesi, čiji model ručno rađenih sunčanih naočala nosi. Kupila ih je u Italiji, a uparila ih je s bijelom 'no name' košuljom.

Judita Franković (35) često nosi vintage komade koje kombinira s novom odjećom kojom se počasti u trgovinama ‘high street’ brendova. Torbicu je nabavila na dječjem odjelu Zara trgovine, dok je sandale dobila na poklon od prijateljice.

- Volim ovu kombinaciju jer u njoj mogu otići i na jutarnju kavu, kao i u večernji provod uz vino - rekla je glumica.

Hana i Vedran Zrno iz Züricha stigli su na svadbu u Zagreb pa su za šetnju gradom ponijeli elegantne komade kakve inače nose.

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 02.07.2017.

    Dami iz Zuricha ova haljina baš i ne stoji. Izgleda ko da je sise ostavila doma.

  • japanokinez 02.07.2017.

    Ko su ovi likovi? Ljepše su obučeni oni koji čekaju u redu ispred pučke kuhinje.

  • Rafo 01.07.2017.

    Jedino što tu valja je ova Juditina suknja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare