To je to što me zanima!

Kletva stara 700 godina: Caroline propao treći brak

Prije 700 godina jedna vještica navodno je bacila kletvu na Grimaldije koji vladaju Monakom. Kletva kaže da nitko neće imati dug i uspješan brak...
Vidi originalni članak

Najstarija kćer pokojne Grace Kelly, Caroline od Monaka (52), navodno će se razvesti po treći put. Ona i njen suprug, Ernst od Hannovera (55), već dulje vrijeme žive odvojeno.
- Čini se kao da je braku došao kraj - napisali su u francuskom magazinu Point de Vue, specijaliziranom za kraljevkse obitelji.
Caroline i Ernst su u prošlosti bili povezani s raznim skandalima, ali čini se kako je desetogodišnji brak sada sigurno gotov. Ovo je posljednji 'potres' u obitelji Grimaldi, koja vlada Monakom. Lokalno praznovjerje govori da je vještica iz 13. stoljeća bacila kletvu na obitelj kako nitko od njih ne bi imao dug i uspješan brak. Caroline, koja nije viđena s Ernstom sve od lipnja, razvela se od svog prvog supruga, a drugi joj je poginuo u nesreći s gliserom. Njena sestra Stephanie prvo je bila udana za tjelohranitelja, a nakon što se razvela od njega, ubrzo se vjenčala s cirkuskim akrobatom, ali ni taj brak nije dugo trajao. Njihova majka Grace Kelly poginula je u automobilskoj nesreći. 
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Lindy 13.09.2009.

    Ja vjerujem u kletve..jer sam na vlastitim tijelu ih iskusila...280 god. imala urok - bačenu kletvu na zemljište i kuću, kuća promjenila puno vlasnika i svima loše bilo u njoj..dok nisam dala sve očistiti i skinut urok...sad je mir.. odselili i mi jer previše ružnih uspomena bilo...ljudski jezik može itekakvo zlo napravit..mnogi nisu toga svijesni..

  • strijelica 12.09.2009.

    tko još vjeruje u kletve??? pa nismo u srednjem vijeku.............danas je normalno da se ljudi više puta žene i udaju i ne vidim ništa loše u tome...........

  • clara 12.09.2009.

    Ma koja kletva, one imaju previše slobodnog vremena !

Komentiraj...
Vidi sve komentare