To je to što me zanima!

Kličko i Hayden za večeru na Hvaru dali 1500 kuna

Vladimir Kličko i Hayden Panettiere jedrenjakom su uplovili u hvarsku rivu. Oduševila ih je domaća dalmatinska kuhinja pa planiraju ponoviti posjet
Vidi originalni članak

Antikni drveni jedrenjak Francesco Petrarca u srijedu predvečer usidrio se na hvarskoj rivi. Na plovilu dugačkom 30 metara, koje ima 15 članova posade, odmaraju se ukrajinski boksač Vladimir Kličko (34) i američka glumica Hayden Panettiere (21). Najbolji svjetski teškaš sam je odabrao stol u skrivenom kutu restorana Gariful, a zvijezda serije 'Heroji' pridružila mu se tek kasnije. Par je za predjelo naručio carpaccio od ribe, a večerali su crni rižoto, jastoga na žaru i piletinu u umaku. Uživali su u pogledu na more i Paklene otoke, a okrijepili su se koktelima. Vladimira i Hayden oduševila je dalmatinska kuhinja pa su se za uspomenu fotografirali s vlasnikom Ivanom Gospodnetićem i osobljem restorana. Zahvalili su im na gostoprimstvu i rekli da će se uskoro vratiti na Hvar.
- Bili su otvoreni, nasmijani i pristupačni. Nisu se ponašali kao zahtjevne zvijezde i sve su nas oduševili - rekao je Gospodnetić. Par se nakon romantične večere prošetao hvarskom rivom i vratio na jedrenjak. Prije nego što su došli u Hrvatsku zabavljali su se na najvećem svjetskom sajmu piva Oktoberfestu u Münchenu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • PapaŠtrumpf 30.09.2010.

    Bome može pojesti...

  • regos 30.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • dusansk 30.09.2010.

    Čudni su putevi gospodnji.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare