To je to što me zanima!

Kličkova bivša cura je vrištala ispred kuće, dečko je pretukao

Policija je uhitila Briana zbog obiteljskog nasilja, a napad su prijavili susjedi glumice koji su vidjeli glumca kako hoda po dvorištu nakon što ga je izbacila iz kuće. Ovo nije prvi put da je par imao incident
Vidi originalni članak

Glumica Hayden Panettiere (30) za Valentinovo je imala incident s dečkom, kolegom Brianom Hickersonom (31). Policija je izvijestila kako je glumica imala crveno i natečeno lice te ogrebanu ruku, a dečka je okrivila kako ju je udario šakom u lice, piše Daily Mail.

Policija je uhitila Briana zbog obiteljskog nasilja, a napad su prijavili susjedi glumice koji su vidjeli glumca kako hoda po dvorištu nakon što ga je izbacila iz kuće. 

Kad je policija došla, Hayden je vrištala. Brian je govorio kako ne želi da biti optužen za gluposti, ali nije demantirao ni potvrdio je li udario Hayden. 

Glumici, inače bivšoj djevojci boksača Vladimira Klička (43), nije prvi put da je Briana prijavila policiji. U svibnju prošle godine uhićen je zbog obiteljskog nasilja i pričalo se da će završiti u zatvoru, ali je pušten zahvaljujući jamčevini od 382.000 kuna. Tad su oboje konzumirali alkohol i Brian je započeo svađu. 

- Od početka znamo da je Brian slab s živcima. Upozoravali smo Hayden, ali nije nas htjela slušati. Udario ju je već nekoliko puta. Nakon incidenta je napustila dom i trenutno se nalazi na drugoj lokaciji - rekli su prijatelji glumice odmah nakon tog skandala.

Hayden je s Brianom u vezi od ljeta 2018., a iz veze s Kličkom ima kćer Kayu (5). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 30

  • škver 20.02.2020.

    I sada bio je kao trebao žaliti? Ili što?

  • nikpraskatonpraskatonnik 20.02.2020.

    Zensko sam i nek mi Bog oprosti, ali ne zalim je ni najmanje.

  • bruno733 20.02.2020.

    Sto ih vise udaraju to ih zene vise vole...Ziva istina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare