To je to što me zanima!

Klikove djevojke zabavljale se se uz go-go ples i erotic show

Na partyju u zadarskom klubu Hitch Klik je predstavio manekenke Kristinu Lumbar, Anu Perduv, Ivanu Vuknić i još deset Klik djevojaka koje su upotpunile party večer
Vidi originalni članak

Na Klikovom partyju u zadarskom baru Hitch na Kolovarima u subotu su se zabavljale brojne Klikove djevojke. Klik je predstavio Kristinu Lumbar, koja je u časopisu nedavno pozirala u oskudnoj opravi medicinske sestre, Anu Perduv, Ivanu Vuknić i još deset Klik djevojaka koje su upotpunile party večer. 

Za glazbeni dio večeri bio je zadužen Mario Rucner na violini u house ritmu, DJ Exit, a predstavljen je i novi spot DJ-a Dave Jama s Kristinom Lumbar za pjesmu 'Ideš beba'. Posjetitelji su mogli uživati i u foto sessionu s djevojkama, erotic showu by Cathy Fow i Lidia P te go-go plesačicama.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • dita28 10.06.2012.

    koma teska...a tek ova patuljčica perduv kraljica photoshopa, fake pinup wannabe, megan fox wannabe, angelina wannabe, jeftina sprdačina koja se samo na svog dečka oslanja. Ova lumbar je transić. jedino je policajka zgodna! na cesti se nebih ni okrenuli za njima, osim mozda za kristinom kad je transić pa je posebna.

  • zlatna 21.03.2012.

    nista protiv nikoga ali ova ivana vuknic mislin ovdje radi sama si PR , ok neka radi , ali činjenica jest da je prvo izabrana za best modela da bi ju potom izoperirali -stavili usne i silikone ( pa kog vraga ako je lijepa i miss treba operaciju ) , uvijek namrgodena , meni nicim osobno cura ne zraci , na ulici je ne bi rpimjetila da nema 5 kg teskog pudera i stikle cca 15 cm , pa uskace i vidno polje , osim toga nedostaje joj min 5-10 kg , sad ;/ ne znam tko ju gura ali ju jako dobro gura ....

  • ZUBATAC_1 19.03.2012.

    ova lumbar irska vjestica ,realno u crvenoj jaketi i je najlipsa.nek se cura hvali kad ima i zasto

Komentiraj...
Vidi sve komentare