To je to što me zanima!

Klinci se derali na Mehun, a odmor na Hvaru joj prisjeo

Mehunka je ogorčena jer je satima čekala na vez za svoju jahtu od deset metara. Iz hvarske luke kažu da su poznati bahati i očekuju ustupke
Vidi originalni članak

Neljubaznost zaposlenika nautičkog centra jedan je od glavnih razloga što se većina poznatih s brodovima u Hvaru ne zadržava dulje od dva-tri dana. Normalno je da se čak i klinci koji rade na vezovima izderavaju na tebe, kaže Snježana Mehun.
- Baš mi se i Mia Begović žalila na neljubaznost. Oni su isto odmah otišli s Hvara. Paradoksalno je da je Hvar postao mjesto na kojem ti je brod samo teret - kaže poduzetnica. U hvarskom nautičkom centru kažu da nisu neljubazni i da rade najbolje što mogu.
- Poznati nekad očekuju da im se čine ustupci, ali mi to ne možemo - kaže jedan od voditelja centra. Mjesto nasred rive za svoju jahtu od deset metara Snježana je ipak našla. Kupila je novi brod, Beneteau Monte Carlo, i njime upravlja sama. Hvarani su primijetili da joj bolje ide nego profesionalnom skiperu, koji se prošle godine s njenim tadašnjim brodom zabio u rivu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • t2707t 09.08.2008.

    a kaj sad mogla je klincima dat nekaj sitnog pa bi bilo sve ok a ono svi oćekuju da im se klanjaju kad ih vide moš mislit jadna baš mi je žao

  • 09.08.2008.

    A i komentari su u stilu Hvarana.

  • kokodakalo 09.08.2008.

    ma neljubazni su kad vide zg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare