To je to što me zanima!

Kljukuša dotukla žiri: 'Kao da grizem automobilsku gumu'

FIJASKO NA TANJURU Tomislav Špiček svoje je razočaranje pokazao siromašnom trojkom na kuhači, uz komentar kako prvo mjesto na tablici ipak zahtjeva veći trud
Vidi originalni članak

Tko bi gori, sad je doli, kazao je Tomislav Špiček aludirajući na iznenađujući rasplet događaja u srijedu navečer. Naime, svi su redom najbolji natjecatelji pali pri kreiranju 'nedjeljnog ručka'.

Bade i Toca dva su dana zaredom dobili najbolje komentare i ocjene žirija. Ali sreća ih nije i treći put pomazila. Na kušanje su trebali donijeti toplo predjelo i glavno jelo, no sve se ohladilo dok su došli na red i pretvorilo se u neukusnu kašu.

- Predjelo je ok začinjeno, ali imam osjećaj kao da grizem automobilsku gumu. Nije da sam ikada jeo gumu, ali je sigurno približno ovom okusu. Ovo je neuspjelo jelo, u potpunosti nejestivo - kazao je Mate Janković nakon što je kušao Badinu i Tocinu tzv. kljukušu. 

Tomislav Špiček svoje je razočaranje pokazao siromašnom trojkom na kuhači, uz komentar kako prvo mjesto na tablici ipak zahtjeva veći trud od onog kojeg su Bada i Toca upravo pokazali.

Osim supružnika iz Slavonskog Broda, u su ovom zadatku zabrljali i Anto i Antonio te sestre iz Zadra, Nina i Branka. Međutim, nije sve tako sivo: žiri je pohvalio Moranu i Domagoja koji su pripremili hercegovačke uštipke za predjelo te lungić i palentu za glavno jelo, te Nikolu i Tihanu koji su radili štrukle u juhi i lungić u umaku od vrhnja.

Natjecatelje u četvrtak očekuje novi kulinarski zadatak. Tko će, na kraju prvog tjedna kuhanja, zasjati na tablici ukupnih ocjena, doznat ćemo sutra u 19:50 na RTL-u, kada se prikazuje nova epizoda gastro showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • skofun 07.09.2017.

    Ovaj jankovic je antipatican lik do bola, prije nekoliko godina vodio je u zadru restoran atrij i dodjemo mi na veceru i nakon 45 minuta cekanja jela dodje mate i kaze da ce jelo malo kasniti jer ima neke celebrity goste...usput jelo je bilo bez imalo emocija

  • Hyundai1 07.09.2017.

    emisija je GROZNA , a jela neka ocjenjuju tako da ne znaju koje je čije.

  • volimpršut 07.09.2017.

    kad bi gledao ovu emisiju sam bi otišao kod doktora!

Komentiraj...
Vidi sve komentare