To je to što me zanima!

Klonovi: Mladena Grdovića su zamijenili s N. Cageom

Zadarski pjevač Mladen Grdović svojedobno je kazao da ga na ulici često vuku za rukav i traže autograme jer misle da je glumac Nicolas Cage
Vidi originalni članak

Sport me nikad nije privlačio. Imam jednogodišnje blizance, Maxa i Boba, pa su mi jedine aktivnosti trčanje po parku i valjanje po pješčanicima, kazala je glumica Brooke Sheen (32). Lijepoj plavuši mediji su pronašli dvojnicu u svijetu sporta. Nalikuje na američku skijašicu Lindsey Vonn (25), koja je početkom godine u kupaćem kostimu pozirala za časopis Sports Illustrated. Britanska glumica Elizabeth Hurley (44) snimala je 2002. film “The Weight of Water” s redateljicom Kathryn Bigelow (58). Kolege na setu su ih, kaže, zezali da su sestre blizanke koje su razdvojili nakon rođenja. Zadarski pjevač Mladen Grdović (51) svojedobno je kazao da ga na ulici često vuku za rukav i traže autograme jer misle da je američki glumac Nicolas Cage (46).

Idi na 24sata

Komentari 8

  • SunTzu 04.05.2010.

    pa sliciti na nekoga ne znaci izgledati dobro ili lose ko on...Radanica vuce na penelope isto ko i Grdi na Cagea..Ni Cage nije ljepotan a bogme Grdi jos manje....Jelena je lijepa zena, ali nije ko Penelope itd.

  • lanchie 04.05.2010.

    Jelena Radan lici na Penelope kao Grdovic na Saru Jessicu Parker.

  • Stasha 04.05.2010.

    Neke usporedbe su toliko smiješne

Komentiraj...
Vidi sve komentare