To je to što me zanima!

Klum: Napokon sam zadovoljna kako izgledam, iako imam 46

Manekenka kaže da sada konačno može odabrati prave namirnice čak i ako stoje pored onih nezdravih. Pridržava se jelovnika i lakše joj je nego u počecima karijere kad joj je pravilna prehrana zadavala glavobolje
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Imala sam samo prehladu, nemam korona virus 

Bivša njemačka manekenka i supermodel Heidi Klum (46) kaže da više nema problema s hranom jer je godinama u karijeri pazila na pravilnu prehranu pa sad sve ide 'samo od sebe'.

Dodala je da je napokon zadovoljna svojim izgledom i da sada konačno može odabrati prave namirnice čak i ako stoje pored onih nezdravih. Sada se pridržava svog jelovnika i mnogo joj je lakše nego u počecima karijere kad joj je pravilna prehrana zadavala glavobolje. 

Za strane medije progovorila je i o odnosu s bivšim suprugom, britanskim glazbenikom Sealom (55) s kojim ima troje djece - sinove Henryja (15) i Johana (13) te kćer Lou (10). Rekla je da njihov odnos nije uvijek odličan već da imaju zaista teških trenutaka. S Flaviom Briatoreom model ima kćer Helene, koja će uskoro napuniti 16 godina, a koju je Seal službeno posvojio 2009. godine.

- Trudimo se da sve bude što bolje može. Uvijek postoji razlog zašto netko više nije s nekim, znate? Nije uvijek sve 'med i mlijeko'. Jednostavno nije - pojasnila je Klum. 

Trenutačno je u braku s glazbenikom Tomom Kaulitzom (30) i par neprestano objavljuje fotografije na kojima se vidi da su bliski i da imaju skladan odnos. Osim toga, pratitelje često raznježe romantičnim opisima ispod fotografija na društvenim mrežama.

- Mislio sam da nemaju šanse zbog razlike u godinama, onda su se zaručili, a ubrzo i vjenčali i dobro im ide. Slatki ste, sretno vam bilo - bio je samo jedan od komentara ispod fotografija. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Imala sam samo prehladu, nemam korona virus 

POGLEDAJTE VIDEO PODRŠKE DEANA KOTIGE #zajedno24sata:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 02.04.2020.

    Svaka čast ako je zadovoljna i ima lijepo tijelo za pokazati, ali meni je odurno kada je žene u 40 skidaju i još su majke i svi znamo da nisu prirodne da tu ima zatezanje itd..

  • teaa 02.04.2020.

    Napokon zadovoljna? A sta joj je prije falilo? Meni uvijek ista, zgodna zena.

  • Cirenac 02.04.2020.

    Dobra,sredio bih je ne bi joj ni lipe uzeo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare