To je to što me zanima!

Knoll je uznemirila biznismena: 'Nisu je slikali jer im se svidjela, nego zato jer su bili zgroženi!'

Influencerica svojim modnim kombinacijama privlači pozornost svih posjetitelja Svjetskog prvenstva, a većina njih oduševljena je njezinim izgledom. Međutim, neki i nisu toliko zadovoljni
Vidi originalni članak

Influencerica Ivana Knoll (30) ovih dana plijeni poglede na tribinama stadiona u Dohi, a prije nekoliko dana društvenim mrežama se proširila fotografija šeika koji svojim mobitelima fotografiraju Knoll iza leđa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako su fotografije mnoge nasmijale, čini se da šeici Ivanu nisu fotografirali iz razloga što im se svidjela. Ugledni poduzetnik Mohammed Hassan Al-Jefairi na Twitteru je napisao kako su šeici Knoll fotografirali zato što su bili nezadovoljni njezinim odabirom odjeće. 

'VATRENA' NAVIJAČICA FOTO Knoll na stadionu u Katru: Evo kako čeka početak ključne utakmice 'vatrenih' i Belgije

Navodno su ju čak htjeli i prijaviti katarskoj policiji jer je prekršila pravila odijevanja koja postoje u toj državi. 

- Za vašu informaciju nisu snimili fotografiju jer im se svidjela, nego zato što im se nije svidjelo kako se pogrešno obukla za našu kulturu. To vam može potvrditi svaki lokalni stanovnik - napisao je poduzetnik.

U CENTRU POZORNOSTI Viralne fotografije: Pogledajte kako su katarski šeici reagirali na 'vatrenu' navijačicu Knoll

Veliki broj njegovih pratitelja složilo se s njim, ali je nekoliko njih obranilo Ivanu te su pisali kako se po izrazima njihovih lica može primijetiti da im Knoll nije nimalo zasmetala.

KNOLL OTKRILA KOGA NAJVIŠE VOLI OD VATRENIH:

 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Ivan Kostelgrad 04.12.2022.

    U Ukrajinu s njom, odmah!

  • haroldica 04.12.2022.

    koliko je to hrabrost a koliko glupost🤔

  • TAKE IT BACK 04.12.2022.

    ovo sa tom likušom je već terorizam. Rsdi se o sssvim prosječnoj curi kakvih se po nsšim grsdovim može svskodnevno sresti na stotine, a kojr su i bolje građene, ljepše i pametnije. To sa njom postaje degutantno i prelazi svaku mjeru. dobrog ukusa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare