To je to što me zanima!

Knoll partija u Kaliforniji, a ovo je 'vruća' fotka iz kupaonice: Grudi joj drže samo naljepnice

Kod nas je problem što smo vrlo konzervativna zemlja u kojoj je i dan-danas neprihvaćeno slikati se u rublju i kupaćim kostimima, rekla nam je Ivana Knoll
Vidi originalni članak

Naša najvatrenija navijačica Ivana Knoll (29) otputovala je u Kaliforniju na veliki glazbeni festival "Coachella" s impresivnim lineupom poput Harryja Stylesa, Billie Eilish i 21 Savagea. Knoll je za tu priliku pripremila nekoliko oskudnih modnih kombinacija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U stilu kaubojke stavila je ljetni šešir na glavu i obula čizme te šetala u kupaćem kostimu na kojem je pisalo "zločesta djevojka". 

PUTUJE SVIJETOM Ivana Knoll otkrila: Amerika me želi, a naši ne. Od HNS-a nikad nisam dobila čak ni ulaznicu...

- Kod nas je problem što smo vrlo konzervativna zemlja u kojoj je i dan-danas neprihvaćeno slikati se u rublju i kupaćim kostimima, a kako biste kupili da ne vidite kako to na tijelu stoji - rekla nam je Ivana nedavno. 

Knoll je istaknula da smatra vrlo žalosnim što podržavamo uspjehe mnogih stranih zvijezda, a domaće nikako ne prihvaćamo.

Za drugu je priliku odjenula mrežastu haljinu, a grudi su joj prekrivale samo naljepnice. Ranije je otkrila da je spremila još mnogo odjevnih kombinacija.

- Jako sam sretna jer radim to što volim, a najvažnije je biti prirodan i iskren - poručila nam je. Ivana ljubi već devet godina, a svog partnera ne želi javno pokazivati. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJE 'TARIK I BUKI':

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Snow1234 17.04.2022.

    Pod tim “partija” misli se zarađuje kako ih i velika večina? Na koljenima, na leđima… ta je više jaja razbila o gu*ove nego u tavi

  • 24časaNaBatini 17.04.2022.

    eto, tolko detalja osim onog najvažnijeg: kolka je tarifa ?

  • 17.04.2022.

    Vidi nosica😉😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare