To je to što me zanima!

Knoll se vraća! Naša vatrena navijačica dolazi na Euro 2024.

Povratak na tribine objavila je uz svoju fotku sa Svjetskog prvenstva 2022. godine, gdje je privukla ogromnu pozornost, a prozvali su ju i najzgodnijom navijačicom
Vidi originalni članak

Influencerica i 'vatrena' navijačica Ivana Knoll otkrila je da će prisustvovati ovogodišnjem Europskom prvenstvu. Ponovno će podržati hrvatsku reprezentaciju, a fanovi su više nego uzbuđeni. Povratak na tribine je objavila na društvenim mrežama. 

Podijelila je nekoliko članaka stranih medija koji su pisali o njezinom povratku, a ona je kratko napisala: 'Knoll se vraća'.

IZAZOVNO PLESALA Knoll se snimila na festivalu no pratitelji se zapitali: 'Gdje je nestala tvoja slavna pozadina?'

Podijelila je i svoju fotku sa Svjetskog prvenstva 2022. godine pa napisala: 'Hrvatska se vraća. Euro 2024. budi spreman'.

Ivana je prije dvije godine privukla ogromnu pozornost svojim modnim kombinacijama koje je nosila tijekom SP-a. Prozvali su ju najzgodnijom navijačicom, a svjetski mediji pisali su o njoj. Gostovala je i u nekim svjetski poznatim emisijama, a broj pratitelja na Instagramu joj je drastično porastao.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Anti-tovar ,,,... 07.04.2024.

    Fuj !

  • zutizgzg 29.03.2024.

    hvala bogu pa ne gledam taj mrtvi,penzionerski nogomet,dao sam rijec nakon Tunisa a radi ove i Izraelskig genocida me sram vlastite zemlje.

  • Ante Portas 29.03.2024.

    Fala bogu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare