To je to što me zanima!

Knollica više ne navija? Svoje glasnice čuva za nešto drugo...

Najpoznatija navijačica hrvatske nogometne reprezentacije nije došla na utakmicu protiv Latvije, a ni na onu protiv Turske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2024.
Vidi originalni članak

Influencerica Ivana Knoll (30) objavila je na Instagramu čime se bavi otkako se vratila u Los Angeles. Sve je se rjeđe može vidjeti na utakmicama hrvatske reprezentacije, a možda odgovor leži u njenim novim interesima. 

- 'Kuham' svoju pjesmu - napisala je Knollica uz snimku sebe kako sjedi za stolom i na laptopu pušta glazbu. Nakon toga je stala i pred mikrofon i, kako izgleda, zapjevala.

No, zvuk je isključila. 

Influencerica se nedavno pohvalila i kako je zabavljala publiku iz DJ pulta na eventu jednog brenda. Za svoj nastup je tada odjenula bijeli top i motorističku jaknu, a sve je upotpunila minicom od trapera i čizmama istog materijala.

ZAPOSLEN DAN Prvo na masažu, a onda iza DJ pulta: Ivana Knoll vratila se u Los Angeles i bacila se na posao

Rasplesala je publiku, a onda je zaplesala i ona. 

Podsjetimo, najpoznatija navijačica hrvatske reprezentacije propustila je početkom rujna utakmicu 'Vatrenih' protiv Latvije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2024., ali i onu protiv Turske u Osijeku prije par dana. Moguće je da glasnice sada čuva za svoju glazbenu karijeru... 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Miške 15.10.2023.

    Pjeva i navija kao Kolinda

  • liliZG2.0 14.10.2023.

    duboko grlo

  • netkotkozna 14.10.2023.

    iskreno niti jedna manekenka, Instagram influencerica ili navijačica ne namjerava završiti karijeru kao Aleksandra Grdić u nekakvom malom gradiću ili selu

Komentiraj...
Vidi sve komentare