To je to što me zanima!

Kobna pitanja Milijunaša došla su ih glave: Znate li odgovore?

Osma sezona popularnog kviza 'Tko želi biti milijunaš?' sredinom rujna krenula se emitirati na malim ekranima, a mi smo izdvojili kobna pitanja koja su natjecatelje dovela do ispadanja iz showa
Vidi originalni članak

U 2019. godini na male ekrane vratio se popularan kviz 'Tko želi biti milijunaš?'. Natjecanje u kojem kandidati pomiču svoje granice tako što odgovaraju na pitanja čija novčana vrijednost raste kako odmiče igra vraća se nakon gotovo desetljeća izbivanja s malih ekrana, čemu se razveselio i voditelj Tarik Filipović (47). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Postoje pravila, naravno, i ja nakon petog pitanja za 1000 kuna više ne pomažem natjecateljima. Na prvih pet pitanja dozvoljeno mi je pomoći im, ponekad čak i direktno, no nakon petog više ne. Eventualno mogu natjecateljima dati savjet vezan uz džokere - rekao je Tarik za Jutarnji list koji je brojnim kandidatima pomogao s odgovorima na pitanja, no postojala su i ona na koja natjecatelji nisu znali odgovor.

Neki od njih su zbog krivih odgovora izgubili iznose od 125 tisuća kuna, a neki su doma otišli sa samo tisuću kuna. Izdvojili smo sva pitanja ovogodišnjeg Milijunaša na koja su natjecatelji popadali. Znate li vi odgovore na njih? 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mali zeleni prigorec 28.12.2019.

    Točno odgovorio pitanje u vezi s pivom!!!👍

  • 28.12.2019.

    MooXi.net - sjаjan projekt zа odrаsle kоji žele prоnaći seksualnog pаrtnera

  • BernySinara Wesker 27.12.2019.

    10/20 rjesila

Komentiraj...
Vidi sve komentare