To je to što me zanima!

Kod Hausera ne postoji korona, tjednima partija na Maldivima

Neki od fanova čak su pomislili da se Hauser oženio jer je u jednoj objava napisao 'Gospođice, medeni mjesec se nastavlja?', a nekoliko sati nakon objavio je idilične prizore na dugoj raskošnoj plaži
Vidi originalni članak

Stjepan Hauser (34) tjednima unazad baca u trans svoje pratitelje na Instagramu konstantnim objavljivanjem tajanstvenih žena za vrijeme odmora na prekrasnim Maldivima. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neki od fanova čak su pomislili da se Hauser oženio jer je u jednoj od zadnjih objava napisao 'Gospođice, medeni mjesec se nastavlja?', a nekoliko sati nakon objavio je idilične prizore na dugoj raskošnoj plaži. 

- Naravno da nastavljamo. Naš medeni mjesec neće nikada završiti, gospođice - dodao je glazbenik.

Što god bilo, Hauser i dalje odmara i još ne namjerava odustati od otkrivanja brojnih egzotičnih lokacija. 

Svu ovu razonodu pokazuje i svojim pratiteljima na Instagramu gdje u posljednjim objavama dobro raspoloženi violončelist, svira i pleše na plaži pa onda i u bazenu tulumari s nepoznatim ljudima kao da sutra ne postoji.

- Kad sam bio mali, možda je teško za vjerovati, bio sam jako povučen, nisam pričao, skoro da nisam normalno razgovarao do svoje 16-e, 17-e godine, bio sam u nekom svom svijetu, imao sam socijalnu anksioznost, nisam volio biti među ljudima - ispričao je ranije. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Rara Avis_1 31.03.2021.

    Zaradio lovu i briga ga....neka uživa

  • Nicehash 31.03.2021.

    Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.

  • 31.03.2021.

    Svi nešto trtljaju za njega da je gej,jel ima ko dokaz ili je to i dalje samo trtljanje,kao i za Rrozgu,na kraju krajeva boli me k za njihovo opredjeljenje,u svakom slučaju im je bolje nego meni

Komentiraj...
Vidi sve komentare