To je to što me zanima!

Koja glumica bi mogla tumačiti novu djevojku Jamesa Bonda?

Četiri lijepe glumice pojavile su se u utrci za novu djevojku slavnog špijuna Jamesa Bonda. To su Margot Robbie, Emily Blunt, Emily Ratajkowski i Emma Watson
Vidi originalni članak

Iako javnost najviše interesira hoće li netko zamijeniti Daniela Craiga (48) kao James Bonda i tko će to biti, kladionice se bave i novom Bond djevojkom. U prošlom filmu špijun je ljubio Léu Seydouxi (30), a prema nedavnim predviđanjima sljedeća bi mogla biti Margot Robbie (26).

Glumica se proslavila ulogom u filmu 'Vuk s Wall Streeta', a u kinu je trenutno možemo gledati kao Jane u 'Legendi o Tarzanu' te za nekoliko dana u dugoočekivanom 'Odredu otpisanih' kao Harley Quinn. Lijepa plavuša samo niže uloge u blockbusterima i postaje sve poznatija, a prava 'kruna' njene karijere bila bi da zaigra u filmu o poznatom špijunu.

Iza nje je Emily Blunt (33) koju smo zapamtili kao Emily u 'Vrag nosi Pradu', a kasnije se istaknula u filmu 'Sicario' gdje je tumačila Kate Macer. Ima iskustva s akcijskim filmovima jer je u 'Na rubu budućnosti' igrala s Tomom Cruiseom (54). Nedavno je rodila kći Violet, no poslu se vraća jer je već najavila nekoliko novih uloga.

Treća na listi je Emily Ratajkowski (25) koju smo gledali u spotu 'Blurred Lines' Robina Thickea (39), a u Fincherovom filmu 'Nestala' već se našla u ulozi ljubavnice, a zavela je Bena Afflecka (43).

Zvijezda Harry Pottera, posljednja je na listi potencijalnih Bond djevojaka. Emma Watson (26) počela je glumiti s deset godina te se pojavila u svim nastavcima serijala o malom čarobnjaku. Kasnije je igrala u 'Moj tjedan s Marilyn' i 'Charlijev svijet', a postala je ambasadorica UN-a. Ostala je prepoznatljiva kao dječja zvijezda, pa bi neki glasači očito voljeli da Emma napravi zaokret u karijeri i pojavi se u ozbiljnijoj ulozi.

Kandidati za Bonda, ukoliko Daniel Craig ipak ne odluči zaigrati u filmu, su Chris Hemsworth (32), Idris Elba (43) i Tom Hiddlestone (35).

Idi na 24sata

Komentari 13

  • LoveAdele 16.10.2016.

    Margot Robbie 💐

  • sansun 03.08.2016.

    Zadnji nastavak je ionako bio smece, pa nije bitno

  • Poison Ivy † 02.08.2016.

    Naravno Margot Robbie, a za Emily Blunt se valjda šale??? Osim što je ružna ko pas, još je i antipatična.

Komentiraj...
Vidi sve komentare