To je to što me zanima!

Koji je pravi? Na Stradunu svi su se pitali vide li dvostruko

Budžet za film iznosi 90 milijuna dolara, a dodatnih 100 milijuna uložit će se u njegovu promociju. Oskarovac je odsjeo u Vili Šeherezada, gdje noćenje stoji 30.000 kuna
Vidi originalni članak

Na Stradunu se nastavilo snimanje filma 'Robin Hood: Origins', čiji je jedan od producenata i glumac Leonardo DiCaprio (42). Na setu je bio i Jamie Foxx (49), koji je spremno pozirao s prolaznicima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dobro raspoloženog holivudskoga glumca nije omeo nedavni ispad kad su ga prve večeri kad je došao u Dubrovnik u restoranu vrijeđali na rasnoj osnovi. Pozirao je prolaznicima za fotografiju, a dijelio je i autograme. 

Na setu je bio i njegov dvojnik, pa su ga mnogi zamijenili s proslavljenim glumcem, koji u filmu igra Little Johna. Nedavno ga je dvojnik zamijenio u sceni koju su snimali u moru. Foxx je bio na suhom, a dvojnik se morao baciti u more. 

Budžet za film iznosi 90 milijuna dolara, a dodatnih 100 milijuna uložit će se u njegovu promociju. Oskarovac je odsjeo u Vili Šeherezada, gdje noćenje stoji 30.000 kuna. Na set je stigla i zvijezda filma 'Pedeset nijansi mračnije' Jamie Dornan (34), koji glumi Willa Scarletta. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Ive mala 02.03.2017.

    Što se dobije za tih 30.000 kn, osim noćenja?

  • Kashmir 02.03.2017.

    Ima li još koji, čisto da malo bolje usporedim koji je pravi?

  • koko82 02.03.2017.

    tak mene stalno zmjene za avu karabatic

Komentiraj...
Vidi sve komentare