To je to što me zanima!

Koji neugodnjak! Proglasili krivu pobjednicu u showu

Voditeljica australskog Top Modela pobjednicom showa greškom je proglasila drugoplasiranu curu. Nakon minutu priznala je pogrešku i ispričala se
Vidi originalni članak

Sarah Murdoch krivo je proglasila pobjednicu australskog Top Modela i izgledala je veoma poniženo nakon što su joj preko slušalice kazali da je došlo do pogreške. Nekadašnji model i voditeljica proglasila je drugoplasiranu Kelsey Martinovich (19) kao pobjednicu i samo minutu kasnije priznala da je pogriješila.
- O moj Bože, ovo je ludo i ne znam što da kažem. Osjećam se pomalo bolesno zbog toga. Jako mi je žao, to je velika pogreška. To je Amanda, ispričavam se - rekla je Sarah nakon čega je proglasila pravu pobjednicu Amandu Ware (18). Kao nagradu pobjednica će potpisati ugovor s agencijom Priscilla's, dobiti vrijedni ugovor s tvrtkom Levis, posjetiti New York kako bi se sastala s agencijom Elite, dobiti auto Ford Fiestu Zetec, oko 108 tisuća kuna u gotovini i pozirati za časopis Harper's Bazaar. Drugoplasirana djevojka je osvojila oko 135 tisuća kuna i odmor u New Yorku.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Stasha 29.09.2010.

    Zezala se

  • tajnamoja 29.09.2010.

    Ova na prvoj slici kao Sonja Kovač.

  • buffon_boy 29.09.2010.

    Brezveze kako kaže moja baka... čista gluma..

Komentiraj...
Vidi sve komentare