To je to što me zanima!

Koji vam je najkvalitetniji zvjezdani reality show?

Što se može očekivati od reality spektakala s domaćim zvijezdama? Hoće li nas prosvijetliti ili zatupiti? Koji ćete show najrađe gledati?
Vidi originalni članak

"Farma", "Celebrity Big Brother", "Zvijezde pjevaju" i "Top model by Tatjana Jurić" četiri su showa koja su se ovog vikenda počela prikazivati na našim malim ekranima. Koji vam je show sadržajno najzanimljiviji? Koje su vas zvijezde razočarale, a koje oduševile? Što mislite o voditeljima emisija? Ima li koji show šanse ući u drugu sezonu prikazivanja? U kojem su vam showu zvijezde atraktivnije? Hoćemo li imati priliku gledati seks? Mislite li da će nekom od sudionika sudjelovanje u showu pomoći u karijeri?

Idi na 24sata

Komentari 50

  • poglavica 17.02.2009.

    Hrvatski sabor by Vladimir Šeks!

  • ludača 12.03.2008.

    farma je zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • maja99 12.03.2008.

    .Da to barem ima neke koristi.Pogledajte samo Big Brother ima više silikona nego pravog ljudskog mesa. Ajd da su bar Celebrity unutra bilo bi mozda zanimljivo a ono sve sama plastika. Osim Marine ona je ok ali ja da sam na njenom mjestu izasla bi van. Farma bi mogla bit zanimljiva ,ali to cemo jos vidjet. Zvjezde pjevaju je ok ali da toliko na te kostime i isplatu zvjezda ne trose i da daju u humanitarne svrhe dio novca mozda bi i bilo koristi od njih. A za Tatjanin show nemam sta rec ako se hoce setat i da im to donese novac neka. I dobra je ideja kad vec nitko nece gledat izbore za miss a koliko se meni cini ovo je samo moderna verzija izbora za miss.

Komentiraj...
Vidi sve komentare