To je to što me zanima!

Severina odgovorila na glasine o razvodu s Igorom: 'Bez brige'

Srpski mediji danima tvrde kako se bračni par Kojić razvodi, iako su ih naši fotoreporteri prije tjedan dana uhvatili u šetnji Zagrebom. Pjevačica, pak, dijeli njihove fotografije s vjenčanja na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Srpski Kurir već danima piše o navodnom razvodu Severine (46) i Igora Kojića (31). Prema tvrdnjama Kurira, bračni par se žestoko posvađao. Kako pišu, navodno je Igor svojim prijateljima u Beogradu najavio da se vraća u rodni grad i da više ne ide u Zagreb, gdje je protekle tri godine živio s pjevačicom.

- Igor i Seve već neko vrijeme ne funkcioniraju baš najbolje. Slava Igorovog oca Dragana Kojića Kebe je poremetila je njihov odnos, a kulminacija se dogodila kada se Seve nije pojavila na koncertu svog svekra. Tog dana ona i Igor su se još jednom posvađali i ona se vratila s pola puta za Zagreb. On se jako naljutio i odlučio ostati u Beogradu pa se javio nekim prijateljima i rekao im da se ne vraća u Hrvatsku - tvrdi izvor za Kurir. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ubrzo se na glasile osvrnula i Severina objavivši fotografiju s opisom 'Hakuna matata' što znači 'Bez brige'. Obožavatelji su to odmah protumačili na način da je s njima sve u redu.

Ipak, ovih dana se na cijelu situaciju kratko se osvrnula i Jovana Joksimović (37), koju mediji 'optužuju' da je krivac za 'svađu' Seve i Igora.

- Zaista se ne bih bavila tim glupostima niti ih komentirala, razumijte me - rekla je s osmijehom Jovana za „Alo!“.

Prema pisanju Kurira, Jovana, supruga pjevača Željka Joksimovića (46), i Severina su bile dobre prijateljice, ali su se nedavno posvađale. Tvrde da je zbog Jovane, Severina otkazala i nastup sa svekrom Draganom Kojićem Kebom (58).

Keba pak tvrdi da je Severina otkazala zbog zdravstvenih razloga. Seve je na Instagramu napisala da je imala tešku virozu i da je propustila koncert u Pforzheimu te da joj je jako žao zbog toga.

Premda je fotoreporter nedavno snimio Severinu i Igora u zajedničkoj šetnji Zagrebom, nagađanja o njihovom razvodu u srpskim medijima ne jenjavaju. Pa čak ni kad je Severina objavila romantične fotografije s njihovog putovanja u Afriku na društvenim mrežama.

- Ovo je moja afrička vjenčanica - pohvalila se Severina fanovima na društvenoj mreži. Na sebi je imala ljubičastu haljinu kakvu nose plemena. Kojić je također bio odjeven u tradicionalnu nošnju plemena, a oboje su imali nakit i sandale. Fotografije koje objavljuje ovih dana nastale su 2016. godine.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 08.12.2018.

    Ajme puknit će od pustog botoksa ko balončić.

  • Puta Madre 08.12.2018.

    Jao kad sam uživo vidio ovog smotu,hajahahaha

  • Uragan_1 08.12.2018.

    Sevka je odgovorila, a što kaže Igor ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare