To je to što me zanima!

Koju će ocjenu Ljubica dati Miri večeras? Gledatelji ih optužili za dogovaranje zbog 5.000 kn

Gledatelji oštro kritiziraju dvije kandidatkinje showa koje cijeli tjedan daju neutvrđeno niske ocijene ostalima. Gledatelji su ih prozvali 'Božidarkama' po uzoru na prošlotjednog kuhara iz Bjelovara koji je bio vrlo neugodan
Vidi originalni članak

Novopečene prijateljice Mira i Ljubica svima su davale niske ocijene, a zadnja dva dana natjecanja rezervirani su upravo za njih. Nakon silnih loših ocjena cijeli tjedan, Mira je prijateljici Ljubici dodijelila maksimalnu ocjenu 10, i još je dodala plusić na strane.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Večeras je nova epizoda u kojoj kuha 64-godišnja Mira. Zbog većeg kulinarskog iskustva, ostali kandidati očekuju posebna jela, a najviše ih zanima jelo Snjeguljica i sedam patuljaka zbog domišljatog naziva. 

Pitanje je koliko će prijateljica Ljubica udijeliti bodova Miri, te tko će pobijediti s obzirom da je trenutno Ljubica u vodstvu. Gledatelji smatraju da su se kandidatkinje dogovorile kako bi jedna od njih osvojila 5.000 kuna.

HMM, ZANIMLJIVO... Nakon niza loših ocjena koje su podijelile, Mira je Ljubici dala desetku: 'Baš je sve bilo super!'

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • krkanADZ 11.06.2021.

    pa kak možete opće gledati tu seriju, koja, osim časnih iznimaka, veze nema s naslovom serijala, a drugo, podržava se očito kalkuliranje i režiranje !!! ima časnih ljudi, poštenih, ali ih degradiraju proračunati ljigavci !!  i najgore od svega, uredništvo to podržava !!!  bljak.. 

  • marinik 11.06.2021.

    I na kraju surprise.... Slika njene kuće za uspomenu.... 🤦‍♂️😂

  • 11.06.2021.

    Ljubica se ne gasi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare