To je to što me zanima!

Kolege i zvijezde se opraštaju od Saše: 'Nikad neću zaboraviti kako me podržavao na početku'

Sašina supruga Tihana objavila je post u kojem se oprašta od supruga, a mnoštvo poznatih imena komentiralo je ispod riječi sućuti i podrške: 'Zbog Vas su nedjelje imale neku nadu u vrijeme naših odrastanja'
Vidi originalni članak

Mnoštvo kolega, prijatelja, poznatih osoba i obožavatelja oprašta se od legendarnog televizijskog voditelja Saše Zalepugina nakon što je preminuo noćas u bolnici od posljedica moždanog udara. Njegova supruga, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin (71) oprostila se postom na Facebooku, ispod kojeg su joj mnogi ostavili riječi sućuti i podrške. 

- Zbogom dušo moja, jedino moje - čekaj me - napisala je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moja iskrena sućut draga Tihana. Nikad neću zaboraviti kako me podržavao u početku karijere - komentirala je Tihani Nevena Rendeli Vejzović uz emotikon srca, a sućut su iskazala i mnoga TV lica poput Romana Bolkovića, Karmele Vukov Colić, Andrije Jarka i Duška Ćurlića:

- Moja sućut draga Tihana, nemam riječi - napisao je Duško u komentarima, a potom je objavio i vlastiti post.

- Adio maestro Saša… Zbog Vas su nedjelje imale neku nadu u vrijeme naših odrastanja… bili ste naš prozor u svijet…prve ozbiljnije strane spotove, glazbu, putopise, goste koji imaju što reći vidio sam kod Vas…. Bila mi je čast kad ste gostovali kod nas u “A strani” i kada ste mi pokazali u našoj komunikaciji oko emisije što znači veličina skromnosti… što znači biti profesionalac, a opet imati dušu… što znači izdići se iz trivijalnosti, a opet imati strast za pogledati kameru u oči… Mogao bih još pisati ali… dio naših života odlazi s Vama… Hvala na svemu, neke poruke čuvat ću dugo dugo… Tihana draga sve znate… najiskrenija sućut i neka Sašina duša poleti visoko u neke nove etere  - napisao je Ćurlić uz Sašinu fotografiju, a njegov posto podijelio je Tony Cetinski. 

U komentarima su se našle i pjevačica Emilija Kokić, glumica Petra Kurtela, ali i velik broj Sašinih obožavatelja.

IMAO 91 GODINU Preminuo je Saša Zalepugin. Supruga Tihana oprostila se od njega: 'Zbogom, dušo moja...'

- Draga Tihana, znam da ne postoje dovoljno jake riječi utjehe koje bi ti u ovom trenutku olakšale tugu, ali kad mrak ako tebe probije blijeda svjetlost sjeti se koliko lijepoga i dobroga vas je vezivalo i te tople misli olakšat će ti trenutke samoće. Želim ti svu snagu. Moja iskrena sućut - pisali su joj u komentarima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Nnnn 26.11.2022.

    Iskrena sućut, pravi gospodin, i Tihana također!!!Takve boje glasa teško da će se naći više, počivaj u miru Saša!!!!

  • 26.11.2022.

    Uz njega su nekad, nedjeljna popodneva bila u pravom smislu obiteljska!..Hvala mu za sve 🕯

  • zorozimba 26.11.2022.

    Kao klinac koji se navukao na rock muziku (a i još sam), a u općoj suši tog glazbenog pravca na tadašnjoj televiziji vidio sam svoje glazbene heroje zahvaljujući Saši koji je puštao njihove glazbene brojeve. Nadam se da je na nekom boljem mjestu. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare