To je to što me zanima!

Kolinda glumi u hit telenoveli: Sjajno sam se zabavila na setu

Bivša predsjednica zbog ugovora s televizijskom kućom ne može više informacija otkrivati o svojoj ulozi ju seriji 'Dar Mar', ali kaže da se dobro snašla i zabavila...
Vidi originalni članak

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović (52) postala je glumica na jedan dan. Pozvali su je da gostuje u seriji 'Dar Mar' na Novoj TV, piše Jutarnji list. Kolinda će se nakratko pojaviti u seriji, a snimanje je već odradila.

POGLEDAJTE VIDEO: Bivša predsjednica pokazala srednji prst 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kolinda zbog ugovora s televizijskom kućom ne može više informacija otkrivati o svojoj ulozi, ali kaže da se dobro snašla i zabavila.

- Jesam, da, sjajno sam se zabavila na setu, zato sam i pristala na ulogu - rekla je bivša predsjednica za Jutarnji list.

'Dar Mar' je telenovela koja je počela sa snimanjem ljetos, a prva epizoda prikazala se 5. listopada. Radnja serije smještena je u imaginarno hrvatsko mjesto Dizmovo i prati živote Božene, šefice najmanje policijske postaje u zemlji, i njezinih kolega policajaca Branka i Željka te umirovljenog kolege Mile. 

U seriji glume Ksenija Pajić, Siniša Ružić, Milan Štrljić, Roko Sikavica, Stjepan Perić, Jan Kerekeš, Ana Begić Tahiri, Marko Braić, Mia Anočić Valentić, Fabijan Pavao Medvešek i drugi.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • sexy_trubadur 03.12.2020.

    navukla se zenska na tv ,nikako da nas pusti na miru

  • kohorta 02.12.2020.

    napokon došla na svoje

  • HAVOK-THRASH METAL 02.12.2020.

    Čokolinda😄😄😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare