To je to što me zanima!

Kolinda se pojavila na događaju u Americi i izazvala reakcije: 'Divna. Najljepša žena u politici'

Mnogi su naglasili da izgleda predivno, ali su također pohvalili njezin angažman na vanjskoj politici i promociji Hrvatske zbog čega im je uvijek bila draga
Vidi originalni članak

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović (54) bila je na dodjeli nagrada Atlantic Council u Washingtonu, a za tu prigodu odabrala je dugu crvenu haljinu i oduševila svoje pratitelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kolinda se pohvalila s nekoliko fotografija s ovog događaja te je pohvalila sve dobitnike ovogodišnjih nagrada.

- Dobitnici ovogodišnjih nagrada Atlantic Council Distinguished Leadership Awards 2022 jesu Mario Draghi, predsjednik Vijeća ministara Talijanske Republike, Jamala, kantautorica i pobjednica Eurosonga 2016, Claudio Descalzi, izvršni direktoru Eni-ja, te hrabri ukrajinski narod - napisala je Kolinda, a mnogi su je pohvalili u komentarima.

- Izgledate fenomenalno. Najljepša žena u politici - istaknuli su Kolindini pratitelji.

SLAVE 10 GODINA Leona Paraminski na godišnjicu braka objavila prvu zajedničku fotku sa suprugom i kćeri Liv

Mnogi su naglasili da izgleda predivno, ali su također pohvalili njen angažman na vanjskoj politici i promociji Hrvatske zbog čega im je uvijek bila draga.

Bivša predsjednica je nedavno proslavila 54. rođendan, a sudeći po fotografijama i komentarima, godine joj dobro stoje.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • no sleep_21 15.05.2022.

    Kolinda je ustvari jako ružna, ... Kad skineš periku, šminku, umjetne trepavice i steznike, prepao bi se. Muškobanjasta...hod...niti šarma niti ženstvenosti, niti smisla za odjecu. Prvorazredna ''seljancura'' isprika osobama sa sela ženskog roda. ------ kolinda ima 51 godinu, kolinda nema ni svoju kosu, ni svoje trepavice, ni svoje lice....... Sve je to botoks, hijaluroni. Liposukcija velikih kolicina sala sa stražnjice i trbuha..... Nosi steznike.....fotoshopira slike....... Dakle, na njoj je sve fejk. Isisati botoks iz nje,.... išcupati umetke iz kose, ...plasticne trepavice, ...skinuti steznike....objavit neobradjene slike  i dobit cete - Trumpa!

  • _Varešak_ 14.05.2022.

    Jopet bez n Jakova  ?

  • max2017 14.05.2022.

    Sad se vidi čemu je posvetila život........

Komentiraj...
Vidi sve komentare