To je to što me zanima!

Kolinda u 'vatrenom' izdanju: Naglasila struk uskom haljinom

Puno prašine je podigla nedavno u Parizu na obilježavanju stogodišnjice završetka Prvog svjetskog rata u Parizu kad je odjenula bež kaput i štikle s uzorkom leoparda pa svi prate što će Kolinda iduće odjenuti...
Vidi originalni članak

Nakon velikog dočeka igrača i članova stručnog stožera Davis Cup reprezentacije u ponedjeljak, zaputili su se svi prema Pantovčaku, gdje im je posebna odlikovanja uručila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović (50).

POHVALILA PREDSJEDNICU Jelena Karleuša je komentirala stil političara: 'Kolinda je seksi'

 

Predsjednica je liniju naglasila uskom crvenom haljinom do koljena koju su krasili zlatni detalji te kopče na ramenu. Kolinda je iskombinirala i cipele u boji kože.

Puno prašine je podigla nedavno u Parizu na obilježavanju stogodišnjice završetka Prvog svjetskog rata u Parizu kad je odjenula bež kaput i štikle s uzorkom leoparda pa svi prate što će Kolinda iduće odjenuti.

Pri fotografiranju s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom (72) i njegovom suprugom Melanijom(48) odjenula je haljinu modnog brenda Duchess koja je uskoro rasprodana.

VIDEO SLAVLJA Nije u šoldima sve: Marin vodio slavlje, zapjevala je i Kolinda...

Kolinda je također nedavno bila hit ruskog magazina Marie Claire za koji je snimila editorijal. Urednicu časopisa je oduševilo što Kolinda želi nositi samo hrvatske dizajnere. Kolinda je tijekom fotografiranja rekla kako nije znala da je manekenski posao toliko zahtjevan.

Idi na 24sata

Komentari 370

  • pepito245 29.11.2018.

    kako je smršala? mene zanima pa nek mi neko javi...želim recept

  • Bakrena.taca 29.11.2018.

    "Predsjednik Republike Hrvatske" je titula, vise ceremonijalna nego izvrsna. Tako da nema ona sta puno ni uraditi. Njeno i je da se naslikava, dijeli medalje, srece strane drzavnike i putuje . A fino se stesala nema sta.

  • x00x 29.11.2018.

    a kada ce naglasiti recimo preseljenje u visoku, ili zajednistvo naroda ili kako smo svi mi njeni a ne samo oni sa dosjeima....itd itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare