To je to što me zanima!

Kome je to Ivan Pažanin dao svoju prvu desetku u showu?

KONAČNO JE ZADOVOLJAN Apsolutno su zaslužili desetku. Vrlo rijetko dajem desetke jer takvo jelo bi moralo biti savršeno. E, ovo je jelo bilo savršeno. objasnio je Pažanin
Vidi originalni članak

Žiri showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' je već u nekoliko navrata govorio natjecateljima - trgnite se i nagradit ćemo vas, a sada se napokon netko usudio 'natjerati' žiri da okrene dvije devetke i jednu desetku.

- Na dobrom ste putu. Sviđa mi se kako razmišljate, kako prezentirate hranu na tanjuru, kako spajate različite namirnice. Ako tako nastavite, mogla bi i koja desetka pasti... -  tako su članovi žirija, Tomislav Špiček, Ivan Pažanin, Željka Klemenčić i nova članica Žakline Troskot govorili natjecateljima u nekoliko navrata dosad.

Čini se da ih je jedan od ukupno devet parova - poslušao. Jer ovog ponedjeljka će naprosto oduševiti žiri svojim tanjurom, odnosno pripremljenim jelom, piše RTL.

- Apsolutno su zaslužili desetku. Vrlo rijetko dajem desetke jer takvo jelo bi moralo biti savršeno. E, ovo je jelo bilo savršeno - objasnio je Pažanin zbog čega je jedan par nagradio s toliko željenom, najvišom mogućom ocjenom. 

Tko će se zasladiti drugom ovosezonskom desetkom nakon Sanje i Željka? Što će to žiri kušati da će dodijeliti tako dobre ocjene? Odgovore ćemo doznati u 21:10 u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Sammy-G 13.03.2017.

    Ova samoprozvana slastičarka nikad nema ništa za dodati...Kopira to kaj ova dva tutleka napišu na kuhače...Već sam komentirala da je ovo najgora sezona do sada-negledljivo...Kandidati kako-tako ali mi nije jasno zašto je oni zubato umišljeno derište još uvijek tamo...po njegovim riječima on je mlad i ima 19 pa je čist ok to kaj ne razlikuje ciklu i ljubičasti luk...Bitch please...Istrijani su mi najdraži...!O Sari bolje da ne počinjem-aj ti ćerce nazad u selendru iz koje si izronila i budi "duhovita i smišna"mami i tati...!

  • donnabarbara 13.03.2017.

    Ja mislin da je on proliv od čovika.. i privatno i u showu sabotira zgodne kandidatkinje jer misli da ce tako zakamuflirati to sta mu se diže

  • Strpljen-spašen 13.03.2017.

    Ja bi Ozani svaki put dao 10+!

Komentiraj...
Vidi sve komentare