To je to što me zanima!

Komedija s bijelim Michaelom Jacksonom neće biti prikazana

Izbor glumca i dalje brani redatelj Ben Palmer, koji je rekao da je Fiennes odigrao 'nijansiranu, toplu i zahtjevnu ulogu za koju nije važna boja kože'
Vidi originalni članak

Nikoga nismo htjeli uvrijediti, najmanje obitelj Jackson. Epizodu ‘Urbanih mitova’ u kojoj su Michael Jackson, Elizabeth Taylor i Marlon Brando nikad nećemo emitirati, rekli su iz producentske kuće Sky.

Kad su prije dva dana objavili najavu serije koja se bavi anegdotama o slavnima, prvo je na društvenim mrežama ljutito reagirala Paris Jackson (18), zgrožena time kako joj je prikazan pokojni otac.

- Povraća mi se koliko sam uvrijeđena – napisala je. I obožavatelje smeta što Jacksona glumi bijeli britanski glumac Joseph Fiennes (46) te što su maska, šminka i dikcija, kako mnogi kažu, uvredljivo loši, pa Jackson još dodatno izgleda kao karikatura.

Potpisivala se i peticija kako se epizoda nikad ne bi prikazala, a na kraju su i uspjeli.

- Ovo je kreativa, tu nema pravila – rekao je Fiennes, koji od početka napominje da je riječ o satiri.

Izbor glumca i dalje brani redatelj Ben Palmer, koji je rekao da je Fiennes odigrao “nijansiranu, toplu i zahtjevnu ulogu za koju nije važna boja kože”. Obitelj tvrdi da bi Michael bio zgrožen jer se uvijek identificirao kao Afroamerikanac.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • irinn 14.01.2017.

    Grozna maska, užasss

  • 14.01.2017.

    Šteta

  • Demetra 14.01.2017.

    Opet bez veze drame. Michalel Jackson je cijelog života htio biti bijelac, zato je napravio čudo od sebe pustim operacijama i izbjeljivanjem kože, a sada bi kao bio uvrijeđen. S druge strane, zašto se nitko nije našao uvrijeđen kada je Denzel Washington igrao Don Pedra u Shakespeareovom Much Ado About Nothing? Kao da Kenneth Brannagh nije znao da je Don Pedro bijelac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare