To je to što me zanima!

Komičar je u showu uvrijedio bolesnog sina Katie Price

Starleta od komičara i televizije koja je prenosila show traži ispriku. Izjavila je kako je ponosna što je majka svog sina. Za skrbništvo nad sinom bori se s P. Andreom
Vidi originalni članak

Katie Price (32) obratila se svojim odvjetnicima nakon što je komičar Frankie Boyle (38) uvrijedio njezinog bolesnog sina Harveya. 

- Jordan i Peter Andre (37) još se bore za skrbništvo nad Harveyem - očito je da će jedno od njih izgubiti spor i morati zadržati - rekao je komičar u showu koji gledaju milijuni gledatelja.

- Imam teoriju zbog čega se Jordan udala za borca u kavezu. Trebala je dovoljno snažnog muškarca kako bi joj pomogao da je Harvey prestane 'zafrkavati' - dovršio je komičar svoju misao.

Komičar je čak aludirao i na to da Harvey seksualno zlostavlja svoju majku.

Katie Price zahtjeva isprigu od televizijskog kanala koji je prenosio show.

- Volim svog sina i ponosna sam što sam mu majka. Kad bi voditelj imao bar malo dostojanstva i hrabrosti koliko ima moj sin Harvey, Boyle bi znao da je sve što je izrekao i više nego nepravedno - rekla je Katie.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_61420 09.12.2010.

    tog kvazikomičara bi ja dobro ispljuskala. sram ga treba biti. ismijavat bolesno djete. dali je taj uopće svjestan gadosti kojih je izrekao? mislim da je toliko glup da nije ni svjestan što je rekao

Komentiraj...
Vidi sve komentare