To je to što me zanima!

Komičar pokazao deformirani nos: 'Sve je to zbog droge...'

Početkom mjeseca Lange je bio pozitivan na kokain, iako već služi kaznu od četiri godine uvjetno za posjedovanje heroina. Navodno ipak neće završiti u zatvoru...
Vidi originalni članak

Britanski stand-up komičar Artie Lange (51) šokirao je pratitelje na društvenim mrežama najnovijom fotografijom na kojoj je pokazao vidljivo deformirani nos.

- To je to. Vjerujem da je njen nos imao septum, a da nije bio odvratno deformiran zbog tri desetljeća korištenja droge - napisao je ispod objavljene fotografije.

Kako donosi Page Six, ranije ovaj mjesec Lange je bio pozitivan na kokain, iako već služi kaznu od četiri godine uvjetno za posjedovanje heroina.

Kad je sud dobio rezultate testa za drogu, komičar nije negirao svoju povezanost s kokainom. Lange je i inače otvoren kad je riječ o njegovoj ovisnosti, a kako navode mediji, zbog najnovijeg prijestupa vjerojatno ipak neće završiti u zatvoru.

Komičar koji se proslavio ulogom u filmu 'Elf' ('Vilenjak') već se 30 godina bori s ovisnošću, a nekoliko godina bezuspješno je proveo na odvikavanju. Mnogi fanovi već neko vrijeme strahuju za njegovo zdravlje jer se stalno iznova vraća svojim porocima. Osim što je ovisan o drogi, Lange ima problema i s kockanjem. Prije šest godina, Lange je završio u zatvoru zbog fizičkog napada na policajca.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zoig 27.12.2018.

    Nije britanski komičar i nije ga proslavio Elf nego Howard Stern...

  • 27.12.2018.

    Gledao sam 'Elf' par puta i ne znam na koji ga je način proslavio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare