To je to što me zanima!

Konačna je misija napokon tu: Raspad sistema je neizbježan

Tom Cruise je za potrebe svojeg novog filma, 'Nemoguća misija: Raspad sistema', već slomio nogu, a kako bi snimio najopasniji dio filma izveo je zloglasni HALO skok iz aviona
Vidi originalni članak

O glumi Toma Cruisea ne može se mnogo lošeg reći. Premda mnogi ne vole njegovu glumu, ipak je u pitanju posve dobra izvedba kojom Cruise uspije svaki put podosta jasno dočarati stanje svojeg lika. A kako se o njegovoj glumi ne može mnogo prigovoriti, tako se niti o Cruiseovoj volji za izvođenjem raznih kaskaderskih vratolomija ne može puno kukati.

SVI UMIRU? George R. R. Martin dao detalje o novoj seriji 'Igre prijestolja'

Glumac je za potrebe svojeg najnovijeg filma, 'Nemoguća misija: Raspad sistema', već ostao slomljene noge, a kako bi snimio najopasniji dio filma izveo je i zloglasni HALO skok iz aviona.

Pogledajte video

Radnja filma nastavlja se na prethodni dio. Ethan Hunt i njegov tim agenata IMF-a naći će se u situaciji u kojoj je svaki trenutak presudan, a vremena jednostavno nema. Nakon što glavni negativac prethodnog filma, Solomon Lane, nenadano nestane dok je bio prevožen na sigurnu lokaciju, svijet će se suočiti s groznim posljedicama.

Uz legendarnog Cruisea, u novom nastavku ćemo gledati i Henryja Cavilla, Rebeccu Ferguson, Angelu Bassett i Aleca Baldwina.

Film 'Nemoguća misija: Raspad sistema', u distribuciji Blitza, u svim kinima pogledajte od 2. kolovoza u IMAX, 3D i 2D formatima.

VIDI OVO: 15 bizarnih činjenica o seksu

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare